0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه کیک کرامبل موز و شکلات

طرز تهیه کیک کرامبل موز و شکلات
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 180 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • نمک 1/8 قاشق چای خوری
  • موز پوره شده 2 عدد
  • دارچین 1/4 قاشق چای خوری
  • کره 75 گرم
  • شکر قهوه ای روشن 100 گرم
  • ماست 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ سودا 1/2 قاشق چای خوری
  • شکلات چیپسی 2 قاشق غذاخوری

کیک کرامبل موز و شکلات دستور پخت

کیک کرامبل ، یک کیک فوق العاده خوشمزه است . این کیک  نیویورکی است . 

ضمنا بد نیست بدانیم که لغت کرامبل (crumb) در انگلیسی به معنی خرده است و کرامبل موز و شکلات یعنی خرده موز و شکلات .

موادلازم کرامبل :

شکلات چیپسى 2 قاشق سوپ خورى

شکرقهوه اى روشن 1/3 پیمانه

دارچین 1/4 قاشق چایخورى

کره 1 قاشق سوپخورى

آرد 2 قاشق سوپ خورى

تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و در ظرفی جدا قرار می دهیم . سپس به سراغ آماده کردن مواد کیک می رویم .

آماده سازی مواد کیک :

فر را روى 180 درجه سانتیگراد روشن کنین .

کره ، شکر ، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقى بزنین تا رنگش روشن شده و کمى پف کنه . حدود 6 شش دقیقه . زمانیکه مخلوط به رنگ کرم روشن شود و مواد حالت کش دار شوند ، دست از هم زدن بکشید .

سپس موز پوره شده و ماست را اضافه کنین

در آخر مخلوط آرد ، نمک ، بیکینگ پودر ، بیکینگ سودا را که سه بار الک کردین و بریزین و مخلوط کنین تا یک دست بشه ،

مایع را در قالب چرب شده و کاغذ انداخته ریخته روى مایع مواد کرامبل را که با هم مخلوط کردین و بریزین و در فر به

مدت یک ساعت یا کمى بیشتر بپزین ...

نکته 1 : به جای شکر قهوه ای از شکر سفید میتونید استفاده کنید. اما با شکر قهوه ای خوشمزه تر میشه.

نکته 2 : دقت کنید که حین صاف کردن خمیر مواد رویه با خمیر کیک مخلوط نشود مهمترین قسمت تهیه کیک مخلوط نشدن کرامبل  و خمیر کیک است.

نکته 3 : مواد کرامبل را روی کیک اصلا فشار ندهید این مراحل بدون فشار حتما باید انجام شود.

نکته 4 : این کیک به خوبی پف می کند ، سعی کنید از قالب به قطر 23 سانت استفاده نمایید ، تا کیک حالت خمیری نداشته باشد .

نکته 5 : استفاده از قالب کمربندی در این کیک توصیه می شود .

نکته 6 : مدت زمان پخت کیک برای هر فر و هر قالب متفاوت است ، فرضا برای این کیک اگر از قالب 20 سانتی استفاده کنید حدود یک ساعت خواهد شد .

نکته 7 : لایه کرامبل روی کیک رو خیلی زیاد نریزید چون اگر این مقدار زیاد باشه لایه ضخیم میشه و به کیک نمچسبه ، در نهایت موقع برش و برگردوندن کیک از قالب ، لایه کرامبل از کیک جدا میشه .

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور