خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک کرامبل موز و شکلات :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سرمه جلیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 180 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • نمک 1/8 قاشق چای خوری
  • موز پوره شده 2 عدد
  • دارچین 1/4 قاشق چای خوری
  • کره 75 گرم
  • شکر قهوه ای روشن 100 گرم
  • ماست 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ سودا 1/2 قاشق چای خوری
  • شکلات چیپسی 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک کرامبل موز و شکلات
کیک کرامبل موز و شکلات دستور پخت

کیک کرامبل ، یک کیک فوق العاده خوشمزه است . این کیک  نیویورکی است . 

ضمنا بد نیست بدانیم که لغت کرامبل (crumb) در انگلیسی به معنی خرده است و کرامبل موز و شکلات یعنی خرده موز و شکلات .

موادلازم کرامبل :

شکلات چیپسى 2 قاشق سوپ خورى

شکرقهوه اى روشن 1/3 پیمانه

دارچین 1/4 قاشق چایخورى

کره 1 قاشق سوپخورى

آرد 2 قاشق سوپ خورى

تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و در ظرفی جدا قرار می دهیم . سپس به سراغ آماده کردن مواد کیک می رویم .

آماده سازی مواد کیک :

فر را روى 180 درجه سانتیگراد روشن کنین .

کره ، شکر ، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقى بزنین تا رنگش روشن شده و کمى پف کنه . حدود 6 شش دقیقه . زمانیکه مخلوط به رنگ کرم روشن شود و مواد حالت کش دار شوند ، دست از هم زدن بکشید .

سپس موز پوره شده و ماست را اضافه کنین

در آخر مخلوط آرد ، نمک ، بیکینگ پودر ، بیکینگ سودا را که سه بار الک کردین و بریزین و مخلوط کنین تا یک دست بشه ،

مایع را در قالب چرب شده و کاغذ انداخته ریخته روى مایع مواد کرامبل را که با هم مخلوط کردین و بریزین و در فر به

مدت یک ساعت یا کمى بیشتر بپزین ...

نکته 1 : به جای شکر قهوه ای از شکر سفید میتونید استفاده کنید. اما با شکر قهوه ای خوشمزه تر میشه.

نکته 2 : دقت کنید که حین صاف کردن خمیر مواد رویه با خمیر کیک مخلوط نشود مهمترین قسمت تهیه کیک مخلوط نشدن کرامبل  و خمیر کیک است.

نکته 3 : مواد کرامبل را روی کیک اصلا فشار ندهید این مراحل بدون فشار حتما باید انجام شود.

نکته 4 : این کیک به خوبی پف می کند ، سعی کنید از قالب به قطر 23 سانت استفاده نمایید ، تا کیک حالت خمیری نداشته باشد .

نکته 5 : استفاده از قالب کمربندی در این کیک توصیه می شود .

نکته 6 : مدت زمان پخت کیک برای هر فر و هر قالب متفاوت است ، فرضا برای این کیک اگر از قالب 20 سانتی استفاده کنید حدود یک ساعت خواهد شد .

نکته 7 : لایه کرامبل روی کیک رو خیلی زیاد نریزید چون اگر این مقدار زیاد باشه لایه ضخیم میشه و به کیک نمچسبه ، در نهایت موقع برش و برگردوندن کیک از قالب ، لایه کرامبل از کیک جدا میشه .