طرز تهیه كيك كرامبل موز و شكلات

زمان پخت : 60 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : حرفه ای

تعداد بازدید : 525

نوشته شده توسط : استاد سرمه جلیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه كيك كرامبل موز و شكلات

1 تخم مرغ 1 عدد
2 آرد 180 گرم
3 بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
4 وانیل 1/4 قاشق چای خوری
5 نمک 1/8 قاشق چای خوری
6 موز پوره شده 2 عدد
7 دارچین 1/4 قاشق چای خوری
8 کره 75 گرم
9 شکر قهوه ای روشن 100 گرم
10 ماست 2 قاشق غذاخوری
11 بکینگ سودا 1/2 قاشق چای خوری
12 شکلات چیپسی 2 قاشق غذاخوری

کیک کرامبل ، یک کیک فوق العاده خوشمزه است . این کیک  نیویورکی است . 

ضمنا بد نیست بدانیم که لغت کرامبل (crumb) در انگلیسی به معنی خرده است و کرامبل موز و شکلات یعنی خرده موز و شکلات .

موادلازم كرامبل :

شكلات چيپسى ٢ قاشق سوپ خورى

شكرقهوه اى روشن ١/٣ پيمانه

دارچين ١/٤ قاشق چايخورى

كره ١ قاشق سوپخورى

آرد ٢ قاشق سوپ خورى

تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و در ظرفی جدا قرار می دهیم . سپس به سراغ آماده کردن مواد کیک می رویم .

آماده سازی مواد کیک :

فر را روى ١٨٠ درجه سانتيگراد روشن كنين .

كره ، شكر ، تخم مرغ و وانيل را با همزن برقى بزنين تا رنگش روشن شده و كمى پف كنه . حدود 6 شش دقیقه . زمانیکه مخلوط به رنگ کرم روشن شود و مواد حالت کش دار شوند ، دست از هم زدن بکشید .

سپس موز پوره شده و ماست را اضافه كنين

در آخر مخلوط آرد ، نمك ، بيكينگ پودر ، بيكينگ سودا را كه سه بار الك كردين و بريزين و مخلوط كنين تا يك دست بشه ،

مايع را در قالب چرب شده و كاغذ انداخته ريخته روى مايع مواد كرامبل را كه با هم مخلوط كردين و بريزين و در فر به

مدت يك ساعت يا كمى بيشتر بپزين ...

نکته 1 : به جای شکر قهوه ای از شکر سفید میتونید استفاده کنید. اما با شکر قهوه ای خوشمزه تر میشه.

نکته 2 : دقت کنید که حین صاف کردن خمیر مواد رویه با خمیر کیک مخلوط نشود مهمترین قسمت تهیه کیک مخلوط نشدن کرامبل  و خمیر کیک است.

نکته 3 : مواد کرامبل را روی کیک اصلا فشار ندهید این مراحل بدون فشار حتما باید انجام شود.

نکته 4 : این کیک به خوبی پف می کند ، سعی کنید از قالب به قطر 23 سانت استفاده نمایید ، تا کیک حالت خمیری نداشته باشد .

نکته 5 : استفاده از قالب کمربندی در این کیک توصیه می شود .

نکته 6 : مدت زمان پخت کیک برای هر فر و هر قالب متفاوت است ، فرضا برای این کیک اگر از قالب 20 سانتی استفاده کنید حدود یک ساعت خواهد شد .

نکته 7 : لایه کرامبل روی کیک رو خیلی زیاد نریزید چون اگر این مقدار زیاد باشه لایه ضخیم میشه و به کیک نمچسبه ، در نهایت موقع برش و برگردوندن کیک از قالب ، لایه کرامبل از کیک جدا میشه .

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه كيك كرامبل موز و شكلات با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند