چوروس یه شیرینی اسپانیایی هست و شکل ظاهریش شبیه به بامیه است . اما برای طعم دهی این شیرینی از شکلات استفاده می کنن .
کره ، شکر، آب و نمک را داخل قابلمه ریخته و روى حرارت قرار بدین تا کره ذوب بشه و دورش شروع کنه به جوشیدن .
حالا آرد را یکباره اضافه کنین و هم بزنین تا خمیر جمع بشه .
بزارین کمى سرد بشه و تخم مرغا رو دونه دونه اضافه کرده .
با همزن بزنین تا خمیر نه زیاد سفت نه شل بشه و از ماسوره قیف راحت بیرون بیاد .
داخل ظرفى روغن مایع ریخته و بزارین داغ بشه .
خمیر را داخل قیف با سر ماسوره شکوفه ریخته و نوارهاى 10 سانتى از خمیر داخل روغن بریزین و با کمک قیچى چرب شده خمیر را قطع کنین .
پس از طلایى شدن از روغن خارج کرده و زمانیکه داغه در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید ...
طرز تهیه سس شکلات :
مقداری شکلات را بر روی حرارت ملایم آب کنید .
آن گاه مقداری خامه به آن اضافه کنین .
سپس از روی حرارت بردارین و بذارین سرد بشه .
نکاتی برای بهتر شدن چوروس :
نکته 1 : در بعضی از دستورات، آب را به جای تخم مرغ جایگزین می کنند و از یک دوم لیوان آب استفاده می کنند .
نکته 2 : برای بریدن خمیر از قیچی که اونو چرب کردیم استفاده می کنیم تا خمیر با شکل زیبایی بریده بشه .
نکته 3 : تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنین و هم بزنین تا مایع یه دست تر و بهتری داشته باشین .
نکته 4 : وقتی مواد اولیه جوش اومد اونو از روی حرارت بردارین و بذارین کمی سرد بشه ، بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنین .