طرز تهیه چوروس ( شيرينى اسپانيايي)

زمان پخت : 20 دقیقه

برای : 4 نفر

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 1176

نوشته شده توسط : استاد سرمه جلیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه چوروس ( شيرينى اسپانيايي)

1 تخم مرغ 4 عدد
2 آرد 275 گرم
3 شکر 1 قاشق غذاخوری
4 آب 250 گرم
5 نمک ١/٨ قاشق چايخورى
6 دارچین مقداری برای تزیین
7 کره 60 گرم

چوروس یه شیرینی اسپانیایی هست و شکل ظاهریش شبیه به بامیه است . اما برای طعم دهی این شیرینی از شکلات استفاده می کنن .

 

كره ، شكر، آب و نمك را داخل قابلمه ريخته و روى حرارت قرار بدين تا كره ذوب بشه و دورش شروع كنه به جوشيدن .

حالا آرد را يكباره اضافه كنين و هم بزنين تا خمير جمع بشه .

بزارين كمى سرد بشه و تخم مرغا رو دونه دونه اضافه كرده .

با همزن بزنين تا خمير نه زياد سفت نه شل بشه  و از ماسوره قيف راحت بيرون بياد .

داخل ظرفى روغن مايع ريخته و بزارين داغ بشه .

خمير را داخل قيف با سر ماسوره شكوفه ريخته و نوارهاى ١٠ سانتى از خمير داخل روغن بريزين و با كمك قيچى چرب شده خمير را قطع كنين .

پس از طلايى شدن از روغن خارج كرده و زمانيكه داغه در مخلوط شكر و دارچين بغلتانيد ...

 

طرز تهیه سس شکلات :

مقداری شکلات را بر روی حرارت ملایم آب کنید .

آن گاه مقداری خامه به آن اضافه کنین .

سپس از روی حرارت بردارین و بذارین سرد بشه .

 

نکاتی برای بهتر شدن چوروس :

نکته 1 :  در بعضی از دستورات، آب را به جای تخم مرغ جایگزین می کنند و از یک دوم لیوان آب استفاده می کنند .

نکته 2 : برای بریدن خمیر از قیچی که اونو چرب کردیم استفاده می کنیم تا خمیر با شکل زیبایی بریده بشه .

نکته 3 : تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنین و هم بزنین تا مایع یه دست تر و بهتری داشته باشین .

نکته 4 : وقتی مواد اولیه جوش اومد اونو از روی حرارت بردارین و بذارین کمی سرد بشه ، بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنین .

 

 

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه چوروس ( شيرينى اسپانيايي) با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند