خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت چوروس ( شیرینى اسپانیایی) :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سرمه جلیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 275 گرم
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • آب 250 گرم
  • نمک ١/٨ قاشق چايخورى
  • دارچین مقداری برای تزیین
  • کره 60 گرم
طرز تهیه چوروس ( شيرينى اسپانيايي)
چوروس ( شیرینى اسپانیایی) دستور پخت

چوروس یه شیرینی اسپانیایی هست و شکل ظاهریش شبیه به بامیه است . اما برای طعم دهی این شیرینی از شکلات استفاده می کنن .

 

کره ، شکر، آب و نمک را داخل قابلمه ریخته و روى حرارت قرار بدین تا کره ذوب بشه و دورش شروع کنه به جوشیدن .

حالا آرد را یکباره اضافه کنین و هم بزنین تا خمیر جمع بشه .

بزارین کمى سرد بشه و تخم مرغا رو دونه دونه اضافه کرده .

با همزن بزنین تا خمیر نه زیاد سفت نه شل بشه  و از ماسوره قیف راحت بیرون بیاد .

داخل ظرفى روغن مایع ریخته و بزارین داغ بشه .

خمیر را داخل قیف با سر ماسوره شکوفه ریخته و نوارهاى 10 سانتى از خمیر داخل روغن بریزین و با کمک قیچى چرب شده خمیر را قطع کنین .

پس از طلایى شدن از روغن خارج کرده و زمانیکه داغه در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید ...

 

طرز تهیه سس شکلات :

مقداری شکلات را بر روی حرارت ملایم آب کنید .

آن گاه مقداری خامه به آن اضافه کنین .

سپس از روی حرارت بردارین و بذارین سرد بشه .

 

نکاتی برای بهتر شدن چوروس :

نکته 1 :  در بعضی از دستورات، آب را به جای تخم مرغ جایگزین می کنند و از یک دوم لیوان آب استفاده می کنند .

نکته 2 : برای بریدن خمیر از قیچی که اونو چرب کردیم استفاده می کنیم تا خمیر با شکل زیبایی بریده بشه .

نکته 3 : تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنین و هم بزنین تا مایع یه دست تر و بهتری داشته باشین .

نکته 4 : وقتی مواد اولیه جوش اومد اونو از روی حرارت بردارین و بذارین کمی سرد بشه ، بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنین .