خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه حلوای شیر :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نگار امیری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر 1 پیمانه
  • آب 1/2 پیمانه
  • روغن 5 قاشق غذا خوری
  • کره 70 گرم
  • زعفران غلیظ دم کرده 4 قاشق غذا خوری
  • گلاب 1/4 پیمانه
  • پودر هل 1 قاشق چای خوری
  • آرد گندم 1 پیمانه
  • شیر خشک 1 پیمانه
طرز تهیه طرز تهیه حلوای شیر
دستور پخت طرز تهیه حلوای شیر

آب و شکر و گلاب و زعفران و پودر هل را در قابلمه می ریزیم و روی حرارت تا شکر حل شود وقتی به جوش آمد خاموش می کنیم .

آرد را الک می کنیم و روی حرارت بدون روغن تفت میدیم تا بوی خامی آن از بین برود .

بعد از ده تا پانزده دقیقه شیر خشک را اضافه می کنیم و دوباره کمی باهم تفت میدیم .

بعد کره و روغن را اضافه می کنیم دائم هم بزنید چون شیر خشک حساس و زود می سوزد تا زمانی که رنگ دلخواه به دست بیاد تفت بدهید .

بعد شربت را به آرد اضافه می کنیم هم می زنیم تا به غلظت دلخواه مون برسد اگر احساس کردین حلوا شل هست بیشتر حرارت بدهید .

حلوا شیر خشک کمی کشدار هست .

نکته : دقت کنید که وقتی که آرد گندم استفاده می کنید باید در هنگام تفت دادن آرد بیشتر هم بزنید چون آرد گندم خاصیت چسبندگی داشته و به هم می چسبد و در صورتیکه مدام هم نزنید گلوله گلوله می شود . در صورتیکه آرد برنج و سبوس دار اینطور نیستند و احتیاج به هم زدن کمتری دارند .