آب و شکر و گلاب و زعفران و پودر هل را در قابلمه می ریزیم و روی حرارت تا شکر حل شود وقتی به جوش آمد خاموش می کنیم .
آرد را الک می کنیم و روی حرارت بدون روغن تفت میدیم تا بوی خامی آن از بین برود .
بعد از ده تا پانزده دقیقه شیر خشک را اضافه می کنیم و دوباره کمی باهم تفت میدیم .
بعد کره و روغن را اضافه می کنیم دائم هم بزنید چون شیر خشک حساس و زود می سوزد تا زمانی که رنگ دلخواه به دست بیاد تفت بدهید .
بعد شربت را به آرد اضافه می کنیم هم می زنیم تا به غلظت دلخواه مون برسد اگر احساس کردین حلوا شل هست بیشتر حرارت بدهید .
حلوا شیر خشک کمی کشدار هست .
نکته : دقت کنید که وقتی که آرد گندم استفاده می کنید باید در هنگام تفت دادن آرد بیشتر هم بزنید چون آرد گندم خاصیت چسبندگی داشته و به هم می چسبد و در صورتیکه مدام هم نزنید گلوله گلوله می شود . در صورتیکه آرد برنج و سبوس دار اینطور نیستند و احتیاج به هم زدن کمتری دارند .