بافت این کیک بسیار نرم و لطیف می باشد و این کیک را می توانید به عنوان دسر و یا یک عصرانه کامل استفاده کنید. این کیک به دلیل دارا بودن مغزهایی همچون گردو و بادام بسیار مقوی و پرکالری می باشد. این کیک به کودکان مدرسه ای بسیار پیشنهاد شده است زیرا دارای انواع مواد مغذی می باشد.
فررا روی 325 درجه گرم میکنیم،
شکر و پودر بادام را باهم آنقدر می زنیم که حالت تکه تکه شود، و با هم خوب مخلوط میکنیم.
کره و وانیل را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم که یک حالت خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد نرمی خمیر مثل باترکریم میشه.
تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه می کنیم تا خوب مخلوط بشه در بین زدن ها دستگاه رو خاموش می کنیم و دور ظرف را با لیسک رو تمیز می کنیم.
آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم و 2 بار الک می کنیم سپس به موادمون اضافه می کنیم ، به حدی که مواد با هم مخلوط بشن زیاد هم نمی زنیم.
کف ظرف را کاغذ روغنی میندازیم. مواد را داخل قالب می ریزیم و حدود 1 ساعت الی 1 ساعت و ربع زمان می دیم تا کیک پخته بشه، 50 دقیقه اول با خلال دندون چک کنید خلال دندون باید تمیز در بیاد. کیک فوق العده خوشمزه ای هست.
نکته 1 : این کیک را می توان به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرد .
نکته 2 : اگر می خواهید کیکتان خوب پف کند حتما تخم مرغ را خوب بزنید.
نکته 3 : بهتر است قبل از شروع به پخت کیک تخم مرغ ها را نیم ساعت در بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
نکته 4 : ته قالب را حتما چرب کنید و یا از کاغذهای روغنی استفاده کنید.
نکته 5 : کیک را بعد از پخت روی توری بگذارید تا خنک شود.
نکته 6 : حتما قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.