خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک بادام عصرانه :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نگار امیری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5 عدد
  • آرد 1 پیمانه
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • وانیل مایع 1 قاشق چای خوری
  • شکر 3/4 پیمانه
  • نمک 1/4 قاشق چای خوری
  • کره نرم شده یک پیمانه
  • پودر بادام 200 گرم
طرز تهیه کیک بادام
کیک بادام عصرانه دستور پخت

بافت این کیک بسیار نرم و لطیف می باشد و این کیک را می توانید به عنوان دسر و یا یک عصرانه کامل استفاده کنید.  این کیک به دلیل دارا بودن مغزهایی همچون گردو و بادام بسیار مقوی و پرکالری می باشد. این کیک به کودکان مدرسه ای بسیار پیشنهاد شده است زیرا دارای انواع مواد مغذی می باشد.

فررا روی 325 درجه گرم میکنیم،

شکر و پودر بادام را باهم آنقدر می زنیم که حالت تکه تکه شود، و با هم خوب مخلوط میکنیم.

کره و وانیل را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم که یک حالت خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد نرمی خمیر مثل باترکریم میشه.

تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه می کنیم تا خوب مخلوط بشه در بین زدن ها دستگاه رو خاموش می کنیم و دور ظرف را با لیسک رو تمیز می کنیم.

آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم و 2 بار الک می کنیم سپس به موادمون اضافه می کنیم ، به حدی که مواد با هم مخلوط بشن زیاد هم نمی زنیم.

کف ظرف را کاغذ روغنی میندازیم. مواد را داخل قالب می ریزیم و حدود 1 ساعت الی 1 ساعت و ربع زمان می دیم تا کیک پخته بشه، 50 دقیقه اول با خلال دندون چک کنید خلال دندون باید تمیز در بیاد. کیک فوق العده خوشمزه ای هست.

نکته 1 : این کیک را می توان به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرد .

نکته 2 : اگر می خواهید کیکتان خوب پف کند حتما تخم مرغ را خوب بزنید.

نکته 3 : بهتر است قبل از شروع به پخت کیک تخم مرغ ها را نیم ساعت در بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.

نکته 4 : ته قالب را حتما چرب کنید و یا از کاغذهای روغنی استفاده کنید.

نکته 5 : کیک را بعد از پخت روی توری بگذارید تا خنک شود.

نکته 6 : حتما قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.