طرز تهیه کیک موز با سس کارامل

زمان پخت : 40 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

سطح مهارت : حرفه ای

تعداد بازدید : 481

نوشته شده توسط : استاد نگار امیری (شرزه)

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک موز با سس کارامل

1 تخم مرغ 3 عدد
2 آرد 1و 3/4 لیوان
3 بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
4 وانیل 1/2 قاشق چای خوری
5 شکر 3/4 لیوان
6 موز 2 عدد
7 شیر 1/2 لیوان
8 روغن 1/2 لیوان
9 گردو خرد شده 1/2 لیوان

کیک موز با سس کارامل یک کیک خوشمزه آلمانی است که می توانیدآنرا برای صبحانه آماده کرده و همراه با خانواده نوش جان کنید. بافت این کیک بسیار نرم و لطیف است و تا حدودی می توان گفت که شبیه کیک خیس است. در این کیک علاوه بر موز از مواد دیگری همچون گردو و یا دارچین نیز می توانید استفاده کنید.

سس موز کاراملی مخصوص رویه کیک و بستنی است که در این قسمت آموزش آنرا خواهیم داشت .

مراحل پخت کیک موز :

تخم مرغ و شکر و وانیل و اسانس موز را 6 دقیقه زده تا کرم و کشدار شود.

روغن مایع را به مخلوط اضافه کرده و با همزن کمی زده .

موزها را با شیر مخلوط و پوره کنید و با مواد کیک مخلوط و با همزن زده .

آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده گردوها را با یک قاشق از آرد دستور آغشته کرده و هم زده . مخلوط آرد را به مواد اضافه کرده و هم زده تا مخلوط شوند . حال گردوها را با مواد اضافه کرده و خیلی کم هم زده.

مواد را در قالبی که با کره چرب کرده و آردپاشی کرده ریخته و در فر 180 درجه طبقه وسط به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید.

دستور تهیه سس کارامل :

6قاشق غذاخوری شکر را در ماهیتابه ریخته روی گاز می گذاریم تا شکر کاراملی شود ،وقتی شکر آب شد، 1 قاشق غذاخوری کره را اضافه کرده آب که شد،3 قاشق غذاخوری خامه را اضافه کرده و تند تند هم می زنیم تا مخلوط شود و از روی گاز بر می داریم و روی کیک می ریزیم ،تمام سطح کیک را به این سس آغشته کنید.این کارامل طعم خیلی خوبی دارد .

نکته 1 : فر را ربع ساعت قبل از قرار دادن کیک روشن نمایید .

نکته 2 : برای داشتن سس کارامل خوشمزه آنرا بر روی حرارات ملایم آماده کنید

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک موز با سس کارامل با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند