خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک موز با سس کارامل :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نگار امیری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 1و 3/4 لیوان
  • بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • شکر 3/4 لیوان
  • موز 2 عدد
  • شیر 1/2 لیوان
  • روغن 1/2 لیوان
  • گردو خرد شده 1/2 لیوان
طرز تهیه کیک موز با سس کارامل
کیک موز با سس کارامل دستور پخت

کیک موز با سس کارامل یک کیک خوشمزه آلمانی است که می توانیدآنرا برای صبحانه آماده کرده و همراه با خانواده نوش جان کنید. بافت این کیک بسیار نرم و لطیف است و تا حدودی می توان گفت که شبیه کیک خیس است. در این کیک علاوه بر موز از مواد دیگری همچون گردو و یا دارچین نیز می توانید استفاده کنید.

سس موز کاراملی مخصوص رویه کیک و بستنی است که در این قسمت آموزش آنرا خواهیم داشت .

مراحل پخت کیک موز :

تخم مرغ و شکر و وانیل و اسانس موز را 6 دقیقه زده تا کرم و کشدار شود.

روغن مایع را به مخلوط اضافه کرده و با همزن کمی زده .

موزها را با شیر مخلوط و پوره کنید و با مواد کیک مخلوط و با همزن زده .

آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده گردوها را با یک قاشق از آرد دستور آغشته کرده و هم زده . مخلوط آرد را به مواد اضافه کرده و هم زده تا مخلوط شوند . حال گردوها را با مواد اضافه کرده و خیلی کم هم زده.

مواد را در قالبی که با کره چرب کرده و آردپاشی کرده ریخته و در فر 180 درجه طبقه وسط به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید.

دستور تهیه سس کارامل :

6قاشق غذاخوری شکر را در ماهیتابه ریخته روی گاز می گذاریم تا شکر کاراملی شود ،وقتی شکر آب شد، 1 قاشق غذاخوری کره را اضافه کرده آب که شد،3 قاشق غذاخوری خامه را اضافه کرده و تند تند هم می زنیم تا مخلوط شود و از روی گاز بر می داریم و روی کیک می ریزیم ،تمام سطح کیک را به این سس آغشته کنید.این کارامل طعم خیلی خوبی دارد .

نکته 1 : فر را ربع ساعت قبل از قرار دادن کیک روشن نمایید .

نکته 2 : برای داشتن سس کارامل خوشمزه آنرا بر روی حرارات ملایم آماده کنید