کیک موز با سس کارامل یک کیک خوشمزه آلمانی است که می توانیدآنرا برای صبحانه آماده کرده و همراه با خانواده نوش جان کنید. بافت این کیک بسیار نرم و لطیف است و تا حدودی می توان گفت که شبیه کیک خیس است. در این کیک علاوه بر موز از مواد دیگری همچون گردو و یا دارچین نیز می توانید استفاده کنید.
سس موز کاراملی مخصوص رویه کیک و بستنی است که در این قسمت آموزش آنرا خواهیم داشت .
مراحل پخت کیک موز :
تخم مرغ و شکر و وانیل و اسانس موز را 6 دقیقه زده تا کرم و کشدار شود.
روغن مایع را به مخلوط اضافه کرده و با همزن کمی زده .
موزها را با شیر مخلوط و پوره کنید و با مواد کیک مخلوط و با همزن زده .
آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده گردوها را با یک قاشق از آرد دستور آغشته کرده و هم زده . مخلوط آرد را به مواد اضافه کرده و هم زده تا مخلوط شوند . حال گردوها را با مواد اضافه کرده و خیلی کم هم زده.
مواد را در قالبی که با کره چرب کرده و آردپاشی کرده ریخته و در فر 180 درجه طبقه وسط به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید.
دستور تهیه سس کارامل :
6قاشق غذاخوری شکر را در ماهیتابه ریخته روی گاز می گذاریم تا شکر کاراملی شود ،وقتی شکر آب شد، 1 قاشق غذاخوری کره را اضافه کرده آب که شد،3 قاشق غذاخوری خامه را اضافه کرده و تند تند هم می زنیم تا مخلوط شود و از روی گاز بر می داریم و روی کیک می ریزیم ،تمام سطح کیک را به این سس آغشته کنید.این کارامل طعم خیلی خوبی دارد .
نکته 1 : فر را ربع ساعت قبل از قرار دادن کیک روشن نمایید .
نکته 2 : برای داشتن سس کارامل خوشمزه آنرا بر روی حرارات ملایم آماده کنید