خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شکلاتی با گاناش :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نگار امیری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 6 عدد
  • آرد 200 گرم
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • شکر 200 گرم
  • نمک یک هشتم قاشق چایخوری
  • شیر 1/2 پیمانه
  • روغن 3/4 پیمانه
  • اسانس پرتقال 6 قطره
  • پودرکاکایو 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک شکلاتی
دستور پخت کیک شکلاتی با گاناش

ابتدا مواد خشک را سه بار با هم الک کنید(آرد،بیکینگ پودر،نمک و پودر کاکائو)

سپس تخم مرغها، شکر و وانیل و اسانس پرتغال را با همزن برقی حدود 5 تا 10 دقیقه هم بزنید تا حجم مواد دو برابر و کرم رنگ شود.

سپس شیر را افزوده و یک دقیقه زده و ،روغن افزوده یک دقیقه بزنید.

در انتها مواد خشک را با الک اضافه کرده و با دور کند همزن برقی هم بزنید.

قالب ساده با قطر 25 سانت را چرب و یا با کاغذ روغنی بپوشانید،مواد را در قالب ریخته و در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد بگذارید و بسته به حرارت فرتون سی و پنج تا چهل دقیقه بپزید سپس از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود و بعد از قالب خارج کرده و کرم گاناش را روی آن بریزید. سرو کنید. این کیک را می توانید با کیک وانیلی ساده درست کنید که به جای پودر کاکائو به همان میزان آرد اضافه کنید.

طرز تهیه گاناش

برای درست کردن گاناش روی کیک 200 گرم خامه را کمی گرم کنید و زمانی ک دور تا دور ظرف حباب ایجاد شد از حرارت برداشته و 200گرم شکلات رنده شده را ب آن افزوده و گاناش درست میشود مخصوص روی کیک😋😋😋.

 

نکته 1 : کاکائو مورد استفاده در شکلات های تخته ای دارای خواص فراوانی می باشد. کسانی که کاکائو مصرف می کنند نسبت به کسانی که مصرف نمی کنند کمتر در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار می گیرند. حتی این ماده غذایی می تواند به کاهش کلسترول بدن نیز کمک کند. برای کاهش فشار خون نیز می توانیداستفاده کنید زیرا می تواند فشار خون را تنظیم کند در نتیجه از ابتلا به سکته قلبی جلوگیری کند.

نکته 2 : کیک که سرد شد گاناش را روی کیک بدهید.