1 | شکر | 2/5 لیوان |
2 | آب | 3 لیوان |
3 | شیر | 5 لیوان |
4 | آرد برنج | 1/2 لیوان |
5 | گلاب | 1 لیوان |
6 | نشاسته | 1 لیوان |
آرد برنج و شير را مخلوط مي كنيم و از صافي رد كرده .
نشاسته و آب و گلاب را مخلوط كرده و از صافي رد مي كنيم .
هر دو را مخلوط مي كنيم .
روي حرارت ملايم گذاشته و مرتب هم زده تا بصورت فرني در آيد .
بعد شكر را اضافه كرده آنقدر هم مي زنيم تا روي مخلوط خط بيفتد و سفت شود .
سپس در ظرف ريخته فرصت مي دهيم تا صاف شود .
بعد مي گذاريم سرد شود و برش داده با مغز پسته تزيين مي كنيم .
نکته 1 : اگر خواستيم دورنگ شود اول مقدار مواد سفيد مان را ريخته و آماده می کنیم ، بعد به بقيه مواد زعفران اضافه مي كنيم و در ظرف می ریزیم .