طرز تهیه تر حلوا شیرازی

زمان پخت : 20 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 895

نوشته شده توسط : استاد نگار امیری (شرزه)

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه تر حلوا شیرازی

1 شکر 2/5 لیوان
2 آب 3 لیوان
3 شیر 5 لیوان
4 آرد برنج 1/2 لیوان
5 گلاب 1 لیوان
6 نشاسته 1 لیوان

آرد برنج و شير را مخلوط مي كنيم و از صافي رد كرده .

نشاسته و آب و گلاب را مخلوط كرده و از صافي رد مي كنيم .

هر دو را مخلوط مي كنيم .

روي حرارت ملايم گذاشته و مرتب هم زده تا بصورت فرني در آيد .

بعد شكر را اضافه كرده آنقدر هم مي زنيم تا روي مخلوط خط بيفتد و سفت شود .

سپس در ظرف ريخته فرصت مي دهيم تا صاف شود .

بعد مي گذاريم سرد شود و برش داده با مغز پسته تزيين مي كنيم .

 

نکته 1 : اگر خواستيم دورنگ شود اول مقدار مواد سفيد مان را  ريخته و آماده می کنیم ، بعد به بقيه مواد زعفران اضافه مي كنيم و در ظرف می ریزیم .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه تر حلوا شیرازی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند