آرد برنج و شیر را مخلوط می کنیم و از صافی رد کرده .
نشاسته و آب و گلاب را مخلوط کرده و از صافی رد می کنیم .
هر دو را مخلوط می کنیم .
روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم زده تا بصورت فرنی در آید .
بعد شکر را اضافه کرده آنقدر هم می زنیم تا روی مخلوط خط بیفتد و سفت شود .
سپس در ظرف ریخته فرصت می دهیم تا صاف شود .
بعد می گذاریم سرد شود و برش داده با مغز پسته تزیین می کنیم .
نکته 1 : اگر خواستیم دورنگ شود اول مقدار مواد سفید مان را ریخته و آماده می کنیم ، بعد به بقیه مواد زعفران اضافه می کنیم و در ظرف می ریزیم .