خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت تر حلوا شیرازی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نگار امیری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر 2/5 لیوان
  • آب 3 لیوان
  • شیر 5 لیوان
  • آرد برنج 1/2 لیوان
  • گلاب 1 لیوان
  • نشاسته 1 لیوان
طرز تهیه تر حلوا شیرازی
دستور پخت تر حلوا شیرازی

آرد برنج و شیر را مخلوط می کنیم و از صافی رد کرده .

نشاسته و آب و گلاب را مخلوط کرده و از صافی رد می کنیم .

هر دو را مخلوط می کنیم .

روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم زده تا بصورت فرنی در آید .

بعد شکر را اضافه کرده آنقدر هم می زنیم تا روی مخلوط خط بیفتد و سفت شود .

سپس در ظرف ریخته فرصت می دهیم تا صاف شود .

بعد می گذاریم سرد شود و برش داده با مغز پسته تزیین می کنیم .

 

نکته 1 : اگر خواستیم دورنگ شود اول مقدار مواد سفید مان را  ریخته و آماده می کنیم ، بعد به بقیه مواد زعفران اضافه می کنیم و در ظرف می ریزیم .