طرز تهیه شله زرد

زمان پخت : 180 دقیقه

برای : 10 نفر

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 254

نوشته شده توسط : استاد نگار امیری (شرزه)

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه شله زرد

1 شکر 3 لیوان
2 آب 10 لیوان
3 برنج نیم دانه محلی 2 لیوان
4 کره 50 گرم
5 زعفران غلیظ دم کرده 1/3 لیوان
6 گلاب 1/2 لیوان
7 پودر هل 1 و نیم لیوان
8 بادام 1 الی دو عدد یا پودرآن

دو لیوان برنج را قبل از استفاده با آب گرم بشویید و چند بار آب آنرا عوض کنید ، و برای پنج یا شش،ساعت خیس بخورد .

ده لیوان آب ولرم را در قابلمه بریزید تا به جوش بیاید ، برنج را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه بدید بپزد و دانه های برنج از بین برود و بافت یکدستی پیدا کند...(حداقل سه ساعت ) .

به مقدار مورد نیاز زعفران توی ظرف بریزید و حدود ده تکه یخ به آن اضافه کنید ، اجازه بدید به دمای اتاق برسد تا رنگش آزاد شود ( زعفران را با آب گرم دم نکنید چرا که به اصطلاح فاسد می شود) .

حالا زعفران را به مواد اضافه کنید و هم بزنید 1/3 لیوان گلاب ، 3 لیوان شکر ، 50 گرم کره ، 1/5 لیوان خلال بادام و کمی پودر هل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آماده سرو شود و به دلخواه تزیین کنید.

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه شله زرد با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند