1 | شکر | 3 لیوان |
2 | آب | 10 لیوان |
3 | برنج | نیم دانه محلی 2 لیوان |
4 | کره | 50 گرم |
5 | زعفران غلیظ دم کرده | 1/3 لیوان |
6 | گلاب | 1/2 لیوان |
7 | پودر هل | 1 و نیم لیوان |
8 | بادام | 1 الی دو عدد یا پودرآن |
دو لیوان برنج را قبل از استفاده با آب گرم بشویید و چند بار آب آنرا عوض کنید ، و برای پنج یا شش،ساعت خیس بخورد .
ده لیوان آب ولرم را در قابلمه بریزید تا به جوش بیاید ، برنج را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه بدید بپزد و دانه های برنج از بین برود و بافت یکدستی پیدا کند...(حداقل سه ساعت ) .
به مقدار مورد نیاز زعفران توی ظرف بریزید و حدود ده تکه یخ به آن اضافه کنید ، اجازه بدید به دمای اتاق برسد تا رنگش آزاد شود ( زعفران را با آب گرم دم نکنید چرا که به اصطلاح فاسد می شود) .
حالا زعفران را به مواد اضافه کنید و هم بزنید 1/3 لیوان گلاب ، 3 لیوان شکر ، 50 گرم کره ، 1/5 لیوان خلال بادام و کمی پودر هل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آماده سرو شود و به دلخواه تزیین کنید.