دو لیوان برنج را قبل از استفاده با آب گرم بشویید و چند بار آب آنرا عوض کنید ، و برای پنج یا شش،ساعت خیس بخورد .
ده لیوان آب ولرم را در قابلمه بریزید تا به جوش بیاید ، برنج را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه بدید بپزد و دانه های برنج از بین برود و بافت یکدستی پیدا کند...(حداقل سه ساعت ) .
به مقدار مورد نیاز زعفران توی ظرف بریزید و حدود ده تکه یخ به آن اضافه کنید ، اجازه بدید به دمای اتاق برسد تا رنگش آزاد شود ( زعفران را با آب گرم دم نکنید چرا که به اصطلاح فاسد می شود) .
حالا زعفران را به مواد اضافه کنید و هم بزنید 1/3 لیوان گلاب ، 3 لیوان شکر ، 50 گرم کره ، 1/5 لیوان خلال بادام و کمی پودر هل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آماده سرو شود و به دلخواه تزیین کنید.