0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه شله زرد

طرز تهیه شله زرد
  • شکر 3 لیوان
  • آب 10 لیوان
  • برنج نیم دانه محلی 2 لیوان
  • کره 50 گرم
  • زعفران غلیظ دم کرده 1/3 لیوان
  • گلاب 1/2 لیوان
  • پودر هل 1 و نیم لیوان
  • بادام 1 الی دو عدد یا پودرآن

شله زرد دستور پخت

دو لیوان برنج را قبل از استفاده با آب گرم بشویید و چند بار آب آنرا عوض کنید ، و برای پنج یا شش،ساعت خیس بخورد .

ده لیوان آب ولرم را در قابلمه بریزید تا به جوش بیاید ، برنج را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه بدید بپزد و دانه های برنج از بین برود و بافت یکدستی پیدا کند...(حداقل سه ساعت ) .

به مقدار مورد نیاز زعفران توی ظرف بریزید و حدود ده تکه یخ به آن اضافه کنید ، اجازه بدید به دمای اتاق برسد تا رنگش آزاد شود ( زعفران را با آب گرم دم نکنید چرا که به اصطلاح فاسد می شود) .

حالا زعفران را به مواد اضافه کنید و هم بزنید 1/3 لیوان گلاب ، 3 لیوان شکر ، 50 گرم کره ، 1/5 لیوان خلال بادام و کمی پودر هل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آماده سرو شود و به دلخواه تزیین کنید.

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور