نشاسته و آب را 3 ساعت خیس کرده و چندین بار آب آنرا عوض کنید .
حال نشاسته و آب طبق دستور و شکر و گلاب مخلوط کرده کاملا حل کنید و با حرارت کم مرتب هم زده تا زمانی که نشاسته لعاب بیندازد و خط قاشق روی مخلوط نقش ببندد .
حال حرارت را خیلی کم کرده و دم کنی روی ظرف قرار دهید و 1 ساعت زمان می برد تا مسقطی کاملا شفاف گردد و نشاسته بپزد .
در طی این زمان هر 15 دقیقه یک بار مخلوط را به خوبی هم بزنید و به آن کره و خلال بادام و زعفران غلیظ بیفزایید .
بعد از گذشت یک ساعت در صورتیکه مخلوط شل بود حرارت را بالا برده و مدام مخلوط را هم می زنیم .
بعد از آماده شدن مسقطی آنرا در ظرف دلخواه ریخته و کمی که به دمای محیط رسید آنرا در یخچال قرار داده تا شکل بگیرد.