طرز تهیه مسقطی زعفرانی

زمان پخت : 60 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

سطح مهارت : حرفه ای

تعداد بازدید : 320

نوشته شده توسط : استاد نگار امیری (شرزه)

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه مسقطی زعفرانی

1 شکر 2 پیمانه
2 آب 3 پیمانه
3 کره 50 گرم
4 زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم
5 نشاسته گندم 1 پیمانه
6 گلاب 1 پیمانه
7 بادام خلال به میزان لازم

نشاسته و آب را 3 ساعت خیس کرده و چندین بار آب آنرا عوض کنید .

حال نشاسته و آب طبق دستور و شکر و گلاب مخلوط کرده کاملا حل کنید و با حرارت کم مرتب هم زده تا زمانی که نشاسته لعاب بیندازد و خط قاشق روی مخلوط نقش ببندد .

حال حرارت را خیلی کم کرده و دم کنی روی ظرف قرار دهید و 1 ساعت زمان می برد تا مسقطی کاملا شفاف گردد و نشاسته بپزد .

در طی این زمان هر 15 دقیقه یک بار مخلوط را به خوبی هم بزنید و به آن کره و خلال بادام و زعفران غلیظ بیفزایید .

بعد از گذشت یک ساعت در صورتیکه مخلوط شل بود حرارت را بالا برده و مدام مخلوط را هم می زنیم .

بعد از آماده شدن مسقطی آنرا در ظرف دلخواه ریخته و کمی که به دمای محیط رسید آنرا در یخچال قرار داده تا شکل بگیرد.

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه مسقطی زعفرانی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند