0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

طرز تهیه مسقطی
  • شکر 2 پیمانه
  • آب 3 پیمانه
  • کره 50 گرم
  • زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم
  • نشاسته گندم 1 پیمانه
  • گلاب 1 پیمانه
  • بادام خلال به میزان لازم

مسقطی زعفرانی دستور پخت

نشاسته و آب را 3 ساعت خیس کرده و چندین بار آب آنرا عوض کنید .

حال نشاسته و آب طبق دستور و شکر و گلاب مخلوط کرده کاملا حل کنید و با حرارت کم مرتب هم زده تا زمانی که نشاسته لعاب بیندازد و خط قاشق روی مخلوط نقش ببندد .

حال حرارت را خیلی کم کرده و دم کنی روی ظرف قرار دهید و 1 ساعت زمان می برد تا مسقطی کاملا شفاف گردد و نشاسته بپزد .

در طی این زمان هر 15 دقیقه یک بار مخلوط را به خوبی هم بزنید و به آن کره و خلال بادام و زعفران غلیظ بیفزایید .

بعد از گذشت یک ساعت در صورتیکه مخلوط شل بود حرارت را بالا برده و مدام مخلوط را هم می زنیم .

بعد از آماده شدن مسقطی آنرا در ظرف دلخواه ریخته و کمی که به دمای محیط رسید آنرا در یخچال قرار داده تا شکل بگیرد.

 

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

مایلم جواب دهم