خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت مسقطی زعفرانی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نگار امیری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر 2 پیمانه
  • آب 3 پیمانه
  • کره 50 گرم
  • زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم
  • نشاسته گندم 1 پیمانه
  • گلاب 1 پیمانه
  • بادام خلال به میزان لازم
طرز تهیه مسقطی
دستور پخت مسقطی زعفرانی

نشاسته و آب را 3 ساعت خیس کرده و چندین بار آب آنرا عوض کنید .

حال نشاسته و آب طبق دستور و شکر و گلاب مخلوط کرده کاملا حل کنید و با حرارت کم مرتب هم زده تا زمانی که نشاسته لعاب بیندازد و خط قاشق روی مخلوط نقش ببندد .

حال حرارت را خیلی کم کرده و دم کنی روی ظرف قرار دهید و 1 ساعت زمان می برد تا مسقطی کاملا شفاف گردد و نشاسته بپزد .

در طی این زمان هر 15 دقیقه یک بار مخلوط را به خوبی هم بزنید و به آن کره و خلال بادام و زعفران غلیظ بیفزایید .

بعد از گذشت یک ساعت در صورتیکه مخلوط شل بود حرارت را بالا برده و مدام مخلوط را هم می زنیم .

بعد از آماده شدن مسقطی آنرا در ظرف دلخواه ریخته و کمی که به دمای محیط رسید آنرا در یخچال قرار داده تا شکل بگیرد.