1 | تخم مرغ | 4 عدد |
2 | آرد | 2 پیمانه |
3 | بکینگ پودر | 2 قاشق مرباخوری |
4 | وانیل | 1 پنس |
5 | شکر | 1 و1/4 پیمانه |
6 | روغن | 1/2 پیمانه |
7 | پودرکاکایو | 3 قاشق غذاخوری |
8 | دارچین | 1 قاشق چایخوری |
9 | ماست | پر چرب 1 ق غ سر پر |
10 | چای | 1 پیمانه |
در انواع کیک ها از شیر یا آب استفاده می شود ، در کیک چای از چای سرد استفاده می شود که مزه ای جدید و متفاوتی را با درست کردن آن می توان تجربه کرد ، این کیک خوش طعم و کاملا اسفنجی می باشد .
برای تهیه این کیک ابتدا تخم مرغ ها و وانیل و شکر را 8 دقیقه بزنید تا کاملا کشدار و کرم رنگ شود .
همزن را خاموش کرده ، روغن را اضافه کنید و کمی بزنید.
ماست و چای دم کشیده و غلیظ ولرم را اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید.
در انتها آرد و پودر کاکائو و دارچین و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کرده اید در سه مرحله به موادتون اضافه کنید و آرام هم بزنید تا خوب مخلوط شود ولی پف مواد نخوابد .
در قالب ، کاغذ روغنی بیندازید و مواد را در قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده ۱۷۵ درجه حدود چهل و پنج دقیقه بپزید از قالب بیست ، استفاده کنید .
نکته 1 : هر چی چای غلیظتر (پررنگتر) باشد کیک شما تیره تر خواهد شد .
نکته 2 : برای همزدن آرد از همزن استفاده نکنید ، بلکه از لیسک استفاده کنید و مواد را فولد کنید ، بدین صورت که مواد را از زیر به روی مواد آورید و اینکار را بسیار آهسته انجام دهید .
نکته 3 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بگینک پودر را چند مرحله الک کنید.
نکته 5 : ته قالب را حتما چرب کنید تا از ته گرفتن کیک جلوگیری شود.