طرز تهیه کیک چای

زمان پخت : 45 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

سطح مهارت : حرفه ای

تعداد بازدید : 288

نوشته شده توسط : استاد نگار امیری (شرزه)

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک چای

1 تخم مرغ 4 عدد
2 آرد 2 پیمانه
3 بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
4 وانیل 1 پنس
5 شکر 1 و1/4 پیمانه
6 روغن 1/2 پیمانه
7 پودرکاکایو 3 قاشق غذاخوری
8 دارچین 1 قاشق چایخوری
9 ماست پر چرب 1 ق غ سر پر
10 چای 1 پیمانه

در انواع کیک ها از شیر یا آب استفاده می شود ، در کیک چای از چای سرد استفاده می شود که مزه ای جدید و متفاوتی را با درست کردن آن می توان تجربه کرد ،‍ این کیک خوش طعم و کاملا اسفنجی می باشد .

برای تهیه این کیک ابتدا تخم مرغ ها و وانیل و شکر را 8 دقیقه بزنید تا کاملا کشدار و کرم رنگ شود .

همزن را خاموش کرده ، روغن را اضافه کنید و کمی بزنید.

ماست و چای دم کشیده و غلیظ ولرم را اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید.

در انتها آرد و پودر کاکائو و دارچین و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کرده اید در سه مرحله به موادتون اضافه کنید و آرام هم بزنید تا خوب مخلوط شود ولی پف مواد نخوابد .

در قالب ، کاغذ روغنی بیندازید و مواد را در قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده ۱۷۵ درجه حدود چهل و پنج دقیقه بپزید از قالب بیست ، استفاده کنید .

 

نکته 1 : هر چی چای غلیظتر (پررنگتر) باشد کیک شما تیره تر خواهد شد .

نکته 2 : برای همزدن آرد از همزن استفاده نکنید ، بلکه از لیسک استفاده کنید و مواد را فولد کنید ، بدین صورت که مواد را از زیر به روی مواد آورید و اینکار را بسیار آهسته انجام دهید .

نکته 3 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بگینک پودر را چند مرحله الک کنید.

نکته 5 : ته قالب را حتما چرب کنید تا از ته گرفتن کیک جلوگیری شود.

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک چای با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

5 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند