خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک چای :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نگار امیری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
  • وانیل 1 پنس
  • شکر 1 و1/4 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • پودرکاکایو 3 قاشق غذاخوری
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • ماست پر چرب 1 ق غ سر پر
  • چای 1 پیمانه
طرز تهیه کیک چای
دستور پخت کیک چای

در انواع کیک ها از شیر یا آب استفاده می شود ، در کیک چای از چای سرد استفاده می شود که مزه ای جدید و متفاوتی را با درست کردن آن می توان تجربه کرد ،‍ این کیک خوش طعم و کاملا اسفنجی می باشد .

برای تهیه این کیک ابتدا تخم مرغ ها و وانیل و شکر را 8 دقیقه بزنید تا کاملا کشدار و کرم رنگ شود .

همزن را خاموش کرده ، روغن را اضافه کنید و کمی بزنید.

ماست و چای دم کشیده و غلیظ ولرم را اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید.

در انتها آرد و پودر کاکائو و دارچین و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کرده اید در سه مرحله به موادتون اضافه کنید و آرام هم بزنید تا خوب مخلوط شود ولی پف مواد نخوابد .

در قالب ، کاغذ روغنی بیندازید و مواد را در قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده 175 درجه حدود چهل و پنج دقیقه بپزید از قالب بیست ، استفاده کنید .

 

نکته 1 : هر چی چای غلیظتر (پررنگتر) باشد کیک شما تیره تر خواهد شد .

نکته 2 : برای همزدن آرد از همزن استفاده نکنید ، بلکه از لیسک استفاده کنید و مواد را فولد کنید ، بدین صورت که مواد را از زیر به روی مواد آورید و اینکار را بسیار آهسته انجام دهید .

نکته 3 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بگینک پودر را چند مرحله الک کنید.

نکته 5 : ته قالب را حتما چرب کنید تا از ته گرفتن کیک جلوگیری شود.