آرد برنج را الک کرده و با حرارت کم تفت دهید ولی نباید زیاد تفت داد تا رنگ آن تغییر کند .
سپس آنرا به ظرفی منتقل کنید تا خنک شود .
یک پیمانه عرق بهار نارنج را به آرد افزوده و کاملا مخلوط کنید تا گلوله نشود ، حالت خمیری بدست می آید .
یک و یک چهارم پیمانه شکر و دو پیمانه آب و نصف پیمانه زعفران غلیظ محلول در آب را روی حرارت گذاشته به حدی که شکر در آب حل شود .
حالا مخلوط آرد را کم کم به شربت افزوده و مرتب هم می زنیم ، روش هم زدن به صورت خطی باشد ، نه دایره وار ، و با قاشق چوبی دسته بلند بهتر می باشد .
با حرارت کم به هم زدن ادامه دهید تا حلوا از ظرف جدا گردد .
سپس روغن جامد را به حلوا افزوده و هم بزنید تا روغن جذب حلوا گردد .
حلوای آماده را میتوان در دیس تزیین کرد و یا با ماسوره و قیف پای کرد .
نوش جان.