خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت حلوا عرق بهارنارنج شیراز :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نگار امیری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر 1 و1/4 پیمانه
  • آب 2 پیمانه
  • زعفران غلیظ دم کرده 1/2 پیمانه
  • آرد برنج 1 پیمانه
  • عرق بهار نارنج 1 پیمانه
  • روغن جامد 1/2 پیمانه
طرز تهیه حلوا عرق بهارنارنج شیراز
دستور پخت حلوا عرق بهارنارنج شیراز

آرد برنج را الک کرده و با حرارت کم تفت دهید ولی نباید زیاد تفت داد تا رنگ آن تغییر کند .

سپس آنرا به ظرفی منتقل کنید تا خنک شود .

یک پیمانه عرق بهار نارنج را به آرد افزوده و کاملا مخلوط کنید تا گلوله نشود ، حالت خمیری بدست می آید .

یک و یک چهارم پیمانه شکر و دو پیمانه آب و نصف پیمانه زعفران غلیظ محلول در آب را روی حرارت گذاشته به حدی که شکر در آب حل شود .

حالا مخلوط آرد را کم کم به شربت افزوده و مرتب هم می زنیم ، روش هم زدن به صورت خطی باشد ، نه دایره وار ، و با قاشق چوبی دسته بلند بهتر می باشد .

با حرارت کم به هم زدن ادامه دهید تا حلوا از ظرف جدا گردد .

سپس روغن جامد را به حلوا افزوده و هم بزنید تا روغن جذب حلوا گردد .

حلوای آماده را میتوان در دیس تزیین کرد و یا با ماسوره و قیف پای کرد .

نوش جان.