طرز تهیه حلوا عرق بهارنارنج شیراز

زمان پخت : 20 دقیقه

برای : 4 نفر

زمان آماده سازی : 10 دقیقه

سطح مهارت : حرفه ای

تعداد بازدید : 637

نوشته شده توسط : استاد نگار امیری (شرزه)

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه حلوا عرق بهارنارنج شیراز

1 شکر 1 و1/4 پیمانه
2 آب 2 پیمانه
3 زعفران غلیظ دم کرده 1/2 پیمانه
4 آرد برنج 1 پیمانه
5 عرق بهار نارنج 1 پیمانه
6 روغن جامد 1/2 پیمانه

آرد برنج را الک کرده و با حرارت کم تفت دهید ولی نباید زیاد تفت داد تا رنگ آن تغییر کند .

سپس آنرا به ظرفی منتقل کنید تا خنک شود .

یک پیمانه عرق بهار نارنج را به آرد افزوده و کاملا مخلوط کنید تا گلوله نشود ، حالت خمیری بدست می آید .

یک و یک چهارم پیمانه شکر و دو پیمانه آب و نصف پیمانه زعفران غلیظ محلول در آب را روی حرارت گذاشته به حدی که شکر در آب حل شود .

حالا مخلوط آرد را کم کم به شربت افزوده و مرتب هم می زنیم ، روش هم زدن به صورت خطی باشد ، نه دایره وار ، و با قاشق چوبی دسته بلند بهتر می باشد .

با حرارت کم به هم زدن ادامه دهید تا حلوا از ظرف جدا گردد .

سپس روغن جامد را به حلوا افزوده و هم بزنید تا روغن جذب حلوا گردد .

حلوای آماده را میتوان در دیس تزیین کرد و یا با ماسوره و قیف پای کرد .

نوش جان.

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه حلوا عرق بهارنارنج شیراز با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند