حتما در سه قالب تهیه شود.و نیاز به فیلینگ دارد. _تخم مرغ و شکر را با همزن زده و روغن را نیزبا آن مخلوط میکنیم. _کافی را با کره و شکلات نرم و حل میکنیم اگر مخلوط یکنواخت نبود بن ماری روی کاسه غیر مستقیم روی کاسه آبجوش میگذاریم تا کاملا حل شود. _خامه ترش یا ماست باید به دمای بدن باشد می توانید 10 ثانیه در ماکرو گرم کنید. _آرد را با بکینگ پودر و کاکائو و نمک مخلوط می کنیم. _خامه ترش را به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم. و همینطور مخلوط ارد را نیز اضافه و هم می زنیم. _مایه شکلاتی را نیز به مواد اصلی اضافه کرده. فقط مواد را با هم مخلوط میکنیم زیاد از همزن استفاده نمی شود و با لیسک دورانی هم می زنیم. _قالب ها را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی می اندازیم.از چند ظرف استفاده می کنیم تا مجبور به برش کیک نباشیم و کیفیت کار بهتر باشد. _مواد داخل قالب ها ریخته در سه ظرف هرکدام حدود 450 تا 460 گرم می شود. _داخل فر گرم شده درجه 185حدود 20 تا 30 دقیقه قرار می دهیم. _برای نگه داری کیک خنک شده حتما آن را نایلون بپیچید . این کیک آماده فیلینگ هست.