حتما در سه قالب تهیه شود.و نیاز به فیلینگ دارد.
_تخم مرغ و شکر را با همزن زده و روغن را نیزبا آن مخلوط میکنیم.
_کافی را با کره و شکلات نرم و حل میکنیم اگر مخلوط یکنواخت نبود بن ماری روی کاسه غیر مستقیم روی کاسه آبجوش میگذاریم تا کاملا حل شود.
_خامه ترش یا ماست باید به دمای بدن باشد می توانید 10 ثانیه در ماکرو گرم کنید.
_آرد را با بکینگ پودر و کاکائو و نمک مخلوط می کنیم.
_خامه ترش را به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم. و همینطور مخلوط ارد را نیز اضافه و هم می زنیم.
_مایه شکلاتی را نیز به مواد اصلی اضافه کرده. فقط مواد را با هم مخلوط میکنیم زیاد از همزن استفاده نمی شود و با لیسک دورانی هم می زنیم.
_قالب ها را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی می اندازیم.از چند ظرف استفاده می کنیم تا مجبور به برش کیک نباشیم و کیفیت کار بهتر باشد.
_مواد داخل قالب ها ریخته در سه ظرف هرکدام حدود 450 تا 460 گرم می شود.
_داخل فر گرم شده درجه 185حدود 20 تا 30 دقیقه قرار می دهیم.
_برای نگه داری کیک خنک شده حتما آن را نایلون بپیچید .
این کیک آماده فیلینگ هست.
لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک شکلاتی فاج با ما درمیان بگذارید .