طرز تهیه کیک شکلاتی

زمان پخت : 35 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 259

نوشته شده توسط : استاد سرمه جلیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی

1 تخم مرغ 3 عدد
2 آرد 300 گرم
3 بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
4 شکر 300 گرم
5 پودرکاکایو 80 گرم
6 کره 180 گرم
7 ماست كم چرب ٢٨٠ ميلى ليتر

این کیک مورد علاقه بیشتر مردم دنیاست ،  کمتر کسی را میتوان دید که از کیک شکلاتی خوشش نیاید و تعداد معدودی نیز به دلیل اینکه به شکلات حساسیت دارند نمی توانند این کیک را میل کنند. محبوبیت بیش از حد این کیک ، باعث شده همیشه در تمام قنادی ها یافت شود. هر کسی که عاشق شکلات است به طور حتم از کیک شکلاتی نیز خوشش می آید. در این کیک از شکلات های تخته ای با طعم های مختلف که بستگی به ذائقه فرد دارد استفاده می شود. در تهیه این کیک میتوان از دو نوع شکلات تخته ای تلخ و معمولی استفاده کرد. اگر از شکلات تخته ای تلخ در کیک استفاده می کنید از تلخی آن نترسید زیرا تنها ۶۰٪ آن شکلات خالص می باشد در نتیجه کیک را زیاد تلخ نمی کند و تنها طعم شکلات آن بیشتر می شود و برای کسانی که کاکائو مصرف می کنند طعم آن می تواند عالی باشد.
توجه : کاکائو مورد استفاده در شکلات های تخته ای دارای خواص فراوانی است . کسانی که کاکائو مصرف می کنند نسبت به کسانی که مصرف نمی کنند کمتر در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار می گیرند. این ماده غذایی می تواند به کاهش کلسترول بدن نیز کمک کند. برای کاهش فشار خون نیز می توانید از آن استفاده کنید زیرا می تواند فشار خون را تنظیم کند در نتیجه از ابتلا به سکته قلبی جلوگیری کند.

برای تهیه این کیک بی نظیر ابتدا فر را باحرارت ١٨٠ درجه گرم كنيد .

ديوار قالب كمربندى را چرب كرده و كف آن را كاغذ روغنى بندازين .

كره به دماى محيط رسيده و شكر را با همزن برقى بزنين تا به حالت كرم دربياد .

تخم مرغها را دانه دانه اضافه كرده .

آرد ، بيكينگ پودر ، پودركاكائو را مخلوط كرده و سه بار الك كنيد .

مخلوط آرد و بکیینگ پودر و پودر کاکایو را به همراه ماست در سه مرحله به مواد تخم مرغى اضافه كنيد. مرحله به مرحله و یک در میان مخلوط آرد و ماست را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و نرم شوند. 

مایه کیک را داخل قالب ريخته و قالب را چندین بار محکم به سطح کار بکوبین تا هوای اضافی آن خارج بشه . کیک را برای مدت 30 تا 35 دقیقه در فر  بپزین تا زمانیکه خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردین و بیرون آوردین، تمیز باشه .

سپس اجازه بدين کیک خنك بشه و بعد از قالب جدا کنین .

 

نکته 1 : حتما قبل از اینکه مایع کیک را در قالب بریزید آن را خوب چرب کنید و آرد به مقدار کم بپاشید تا کیک راحت در بیاید.

نکته 2 : تخم مرغ و کره را نیم ساعت قبل از آماده کردن کیک ، در دمای اتاق قرار دهید.

نکته 3 :  مرحله به مرحله و یک در میان مخلوط آرد و ماست را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و نرم شوند. 

نکته 4 : اگر تمایل دارین که کیکتون رنگ تیره تری پیدا کنه می تونین مقداری از آرد را کم کنین و به اندازه مقدار آردی که کم کردید پودر شکلات به مایع کیک اضافه کنین .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک شکلاتی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند