0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 300 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • شکر 300 گرم
  • پودرکاکایو 80 گرم
  • کره 180 گرم
  • ماست كم چرب ٢٨٠ ميلى ليتر

کیک شکلاتی دستور پخت

این کیک مورد علاقه بیشتر مردم دنیاست ،  کمتر کسی را میتوان دید که از کیک شکلاتی خوشش نیاید و تعداد معدودی نیز به دلیل اینکه به شکلات حساسیت دارند نمی توانند این کیک را میل کنند. محبوبیت بیش از حد این کیک ، باعث شده همیشه در تمام قنادی ها یافت شود. هر کسی که عاشق شکلات است به طور حتم از کیک شکلاتی نیز خوشش می آید. در این کیک از شکلات های تخته ای با طعم های مختلف که بستگی به ذائقه فرد دارد استفاده می شود. در تهیه این کیک میتوان از دو نوع شکلات تخته ای تلخ و معمولی استفاده کرد. اگر از شکلات تخته ای تلخ در کیک استفاده می کنید از تلخی آن نترسید زیرا تنها 60٪ آن شکلات خالص می باشد در نتیجه کیک را زیاد تلخ نمی کند و تنها طعم شکلات آن بیشتر می شود و برای کسانی که کاکائو مصرف می کنند طعم آن می تواند عالی باشد.
توجه : کاکائو مورد استفاده در شکلات های تخته ای دارای خواص فراوانی است . کسانی که کاکائو مصرف می کنند نسبت به کسانی که مصرف نمی کنند کمتر در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار می گیرند. این ماده غذایی می تواند به کاهش کلسترول بدن نیز کمک کند. برای کاهش فشار خون نیز می توانید از آن استفاده کنید زیرا می تواند فشار خون را تنظیم کند در نتیجه از ابتلا به سکته قلبی جلوگیری کند.

برای تهیه این کیک بی نظیر ابتدا فر را باحرارت 180 درجه گرم کنید .

دیوار قالب کمربندى را چرب کرده و کف آن را کاغذ روغنى بندازین .

کره به دماى محیط رسیده و شکر را با همزن برقى بزنین تا به حالت کرم دربیاد .

تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده .

آرد ، بیکینگ پودر ، پودرکاکائو را مخلوط کرده و سه بار الک کنید .

مخلوط آرد و بکیینگ پودر و پودر کاکایو را به همراه ماست در سه مرحله به مواد تخم مرغى اضافه کنید. مرحله به مرحله و یک در میان مخلوط آرد و ماست را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و نرم شوند. 

مایه کیک را داخل قالب ریخته و قالب را چندین بار محکم به سطح کار بکوبین تا هوای اضافی آن خارج بشه . کیک را برای مدت 30 تا 35 دقیقه در فر  بپزین تا زمانیکه خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردین و بیرون آوردین، تمیز باشه .

سپس اجازه بدین کیک خنک بشه و بعد از قالب جدا کنین .

 

نکته 1 : حتما قبل از اینکه مایع کیک را در قالب بریزید آن را خوب چرب کنید و آرد به مقدار کم بپاشید تا کیک راحت در بیاید.

نکته 2 : تخم مرغ و کره را نیم ساعت قبل از آماده کردن کیک ، در دمای اتاق قرار دهید.

نکته 3 :  مرحله به مرحله و یک در میان مخلوط آرد و ماست را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و نرم شوند. 

نکته 4 : اگر تمایل دارین که کیکتون رنگ تیره تری پیدا کنه می تونین مقداری از آرد را کم کنین و به اندازه مقدار آردی که کم کردید پودر شکلات به مایع کیک اضافه کنین .

 

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

مایلم جواب دهم