طرز تهیه کیک ماست نارنگی

زمان پخت : 40 دقیقه

برای : 8 نفر

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 164

نوشته شده توسط : نیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک ماست نارنگی

1 تخم مرغ 3 عدد
2 آرد 2 لیوان
3 بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
4 وانیل 1 قاشق چایخوری
5 شکر 1 لیوان
6 کره 25 گرم
7 ماست یا خامه 3 قاشق غذاخوری
8 پوست پرتقال رنده شده
9 روغن مایع نصف لیوان
10 آب نارنگی نصف لیوان

درست کردن کیک نارنگی در فصل زیبای پاییز می تواند طعمی متفاوت به مهمانی های شما ببخشد.

تخم مرغ، شکر، وانیل و رنده پوست پرتقال را ده دقیقه با دور متوسط همزن می زنیم .

کره آبشده و روغن مایع را اضافه می کنیم .

آب نارنگی و ماست را اضافه می کنیم .

و در آخر آرد و بکینگ پودر را سه بار الک می کنیم و در سه نوبت به بقیه مواد می افزاییم .

قالب فر را با روغن چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید و آرد اضافی را بتکانید.

مایه را در قالب ریخته و در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه می گذاریم...

نوش جان

نکته 1 : دمای فر‌ها متفاوت هست بعد 30 دقیقه حتما کیک را با یک خلال دندان چک کنین ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده و بیرون آورید اگر به خلال از مواد کیک چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است .

نکته 2 : 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید که پف کیک از بین نرود .

نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو حتما 3 بار الک کنین .

نکته 4 :  فر رو 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن کنین تا گرم شود .

نکته 5 : مواد خشک را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین ، تا هم دمای محیط باشن .

نکته 6 : برای تهیه این کیک ماست رو هم نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط برسه .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک ماست نارنگی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند