خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک ماست نارنگی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • شکر 1 لیوان
  • کره 25 گرم
  • ماست یا خامه 3 قاشق غذاخوری
  • پوست پرتقال رنده شده
  • روغن مایع نصف لیوان
  • آب نارنگی نصف لیوان
طرز تهیه کیک ماست نارنگی
دستور پخت کیک ماست نارنگی

درست کردن کیک نارنگی در فصل زیبای پاییز می تواند طعمی متفاوت به مهمانی های شما ببخشد.

تخم مرغ، شکر، وانیل و رنده پوست پرتقال را ده دقیقه با دور متوسط همزن می زنیم .

کره آبشده و روغن مایع را اضافه می کنیم .

آب نارنگی و ماست را اضافه می کنیم .

و در آخر آرد و بکینگ پودر را سه بار الک می کنیم و در سه نوبت به بقیه مواد می افزاییم .

قالب فر را با روغن چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید و آرد اضافی را بتکانید.

مایه را در قالب ریخته و در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه می گذاریم...

نوش جان

نکته 1 : دمای فر‌ها متفاوت هست بعد 30 دقیقه حتما کیک را با یک خلال دندان چک کنین ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده و بیرون آورید اگر به خلال از مواد کیک چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است .

نکته 2 : 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید که پف کیک از بین نرود .

نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو حتما 3 بار الک کنین .

نکته 4 :  فر رو 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن کنین تا گرم شود .

نکته 5 : مواد خشک را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین ، تا هم دمای محیط باشن .

نکته 6 : برای تهیه این کیک ماست رو هم نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط برسه .