درست کردن کیک نارنگی در فصل زیبای پاییز می تواند طعمی متفاوت به مهمانی های شما ببخشد.
تخم مرغ، شکر، وانیل و رنده پوست پرتقال را ده دقیقه با دور متوسط همزن می زنیم .
کره آبشده و روغن مایع را اضافه می کنیم .
آب نارنگی و ماست را اضافه می کنیم .
و در آخر آرد و بکینگ پودر را سه بار الک می کنیم و در سه نوبت به بقیه مواد می افزاییم .
قالب فر را با روغن چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید و آرد اضافی را بتکانید.
مایه را در قالب ریخته و در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه می گذاریم...
نوش جان
نکته 1 : دمای فرها متفاوت هست بعد 30 دقیقه حتما کیک را با یک خلال دندان چک کنین ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده و بیرون آورید اگر به خلال از مواد کیک چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است .
نکته 2 : 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید که پف کیک از بین نرود .
نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو حتما 3 بار الک کنین .
نکته 4 : فر رو 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن کنین تا گرم شود .
نکته 5 : مواد خشک را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین ، تا هم دمای محیط باشن .
نکته 6 : برای تهیه این کیک ماست رو هم نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط برسه .