خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک نوتلا :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 3 پیمانه
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • شکر 1 پیمانه (من نصف ریختم)
  • نمک کمی
  • شیر 1 پیمانه
  • شکلات نوتلا 3 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع نصف پیمانه
طرز تهیه کیک نوتلا
دستور پخت کیک نوتلا

کیک نوتلا بافتی نرم و پنبه ای مانند دارد و بسیار خوش طعم است .

تخم مرغ ها را همراه شکر و وانیل پنج دقیقه می زنیم تا سفید و کشدار شود .

پودر کاکائو را در روغن مایع می ریزیم تا بهتر رنگ باز کند .

بعد به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم .

حالا نوتلا و شیر را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم .

در آخر نمک و بکینگ پودر و آرد را مخلوط و سه بار الک می کنیم و کم کم به بقیه مواد اضافه می کنیم و سی ثانیه با دور کند همزن می زنیم .

در قالب 25 سانت می ریزیم و به مدت 45 دقیقه در فر 180 درجه می گذاریم .

روش آماده سازی گاناش

برای روی کیک من از گاناش استفاده کردم 100 گرم خامه صبحانه را روی حرارت می گذاریم تا از بغل ظرف جوش بزند بعد 70 گرم شکلات تلخ رو به اون اضافه می کنیم و هم می زنیم و روی کیک می ریزیم...

نوش جان

نکته 1 : این کیک را می توان به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرد .

نکته 2 : اگر می خواهید کیکتان خوب پف کند حتما تخم مرغ را خوب بزنید.

نکته 3 : تمامی مواد این کیک که در یخچال نگه داری می شوند ، را نیم ساعت قبل از شروع به کار ، از یخچال خارج کنین .

نکته 4 : حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.

نکته 5 :  برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 6 : به هیچ وجه در فر رو در 20 دقیقه اول باز نکنین ، بسته به فر شما ، مدت زمان پخت می تونه بین 30 تا 40 دقیقه طول بکشه . پس از 30 دقیقه از یه خلال دندون استفاده کنین و اونو در کیک فرو کنین ، اگر از مواد کیک به خلال دندون چیزی نچسبید ، یعنی کیک شما آماده ست .

نکته 7 : قالب 25 سانت برای این کیک مناسب است .