این کیک به خاطر وجود شیر داغ بافت لطیفی داره و یه کیک خوشمزه با عطر و بوی خیلی خاص است .
آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنید .
کره را روی حرارت بگذارید تا آب شود .
بعد شیر را اضافه می کنیم تا از بغل شروع به جوشیدن کند .
در ظرفی جداگانه تخم مرغ و وانیل و شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سفید و کشدار شود .
سپس شیر و کره مخلوط شده را اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم .
بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را می افزاییم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم .
در قالب لوف می ریزیم و در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه می گذاریم .
امیدوارم امتحان کنید و خوشتون بیاد🌺
نکته 1 : این کیک رو باید بلافاصله که از فر خارج میشه از قالب خارج کرد .
نکته 2 : برای پف بیشتر میزان بکینگ پودر را افزایش ندهید در این صورت در کیک شما منافذ بزرگ ایجاد خواهد شد و ظاهر کیک را خراب خواهد کرد .
نکته 3 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 4 : تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از شروع کار ، از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط برسن .
نکته 5 : فر رو 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن کنین تا گرم شود .
نکته 6 : به هیچ وجه در فر رو در 20 دقیقه اول باز نکنین ، بسته به فر شما ، مدت زمان پخت می تونه بین 30 تا 40 دقیقه طول بکشه . پس از 30 دقیقه از یه خلال دندون استفاده کنین و اونو در کیک فرو کنین ، اگر از مواد کیک به خلال دندون چیزی نچسبید ، یعنی کیک شما آماده ست .