خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شیر داغ :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (1)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 1 پیمانه سر خالی
  • بکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • شکر نصف پیمانه (من کمتر زدم)
  • شیر نصف لیوان
  • کره یا روغن یک چهارم پیمانه
طرز تهیه کیک شیر داغ
دستور پخت کیک شیر داغ

این کیک به خاطر وجود شیر داغ بافت لطیفی داره و یه کیک خوشمزه با عطر و بوی خیلی خاص است .

آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنید .

کره را روی حرارت بگذارید تا آب شود .

بعد شیر را اضافه می کنیم تا از بغل شروع به جوشیدن کند .

در ظرفی جداگانه تخم مرغ و وانیل و شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سفید و کشدار شود .

سپس  شیر و کره مخلوط شده را اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم .

بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را می افزاییم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم .

در قالب لوف می ریزیم و در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه می گذاریم .

امیدوارم امتحان کنید و خوشتون بیاد🌺

 

نکته 1 : این کیک رو باید بلافاصله که از فر خارج میشه از قالب خارج کرد .

نکته 2 :  برای پف بیشتر میزان بکینگ پودر را افزایش ندهید در این صورت در کیک شما منافذ بزرگ ایجاد خواهد شد و ظاهر کیک را خراب خواهد کرد .

نکته 3 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 4 : تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از شروع کار ، از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط برسن .

نکته 5 : فر رو 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن کنین تا گرم شود .

نکته 6 : به هیچ وجه در فر رو در 20 دقیقه اول باز نکنین ، بسته به فر شما ، مدت زمان پخت می تونه بین 30 تا 40 دقیقه طول بکشه . پس از 30 دقیقه از یه خلال دندون استفاده کنین و اونو در کیک فرو کنین ، اگر از مواد کیک به خلال دندون چیزی نچسبید ، یعنی کیک شما آماده ست .