طرز تهیه کیک ماست

زمان پخت : 40 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 257995

نوشته شده توسط : نیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک ماست

1 تخم مرغ 4 عدد
2 آرد 2 لیوان
3 بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
4 وانیل نصف قاشق چایخوری
5 شکر 1 لیوان
6 ماست 1 لیوان
7 روغن مایع نصف لیوان

کیک ماست به دلیل استفاده ماست در آن ، علاوه بر بافت نرم و لطیف ، عطر و بوی خاصی هم دارد . پخت این کیک را به هر کدبانویی در منزل پیشنهاد می کنیم .

فر رو با دمای 180 درجه گرم کنید .

آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و سه بار الک کنید .

تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند هم زن پنج تا شش دقیقه بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود .

بعد ماست و روغن رو اضافه می کنیم .

و در آخر آرد را اضافه و 30 ثانیه با دور کند هم زن می زنیم تا مواد صاف و یکدست شود .

برای اینکه کیک به قالب نچسبه از روغن جداکننده استفاده کنید ، به این صورت که: نصف قاشق آرد نصف قاشق روغن جامد نصف قاشق روغن مایع مخلوط کنید و با فرچه قالب رو باهاش چرب کنید .

سپس قالب را در فر به مدت 40 دقیقه می گذاریم .

نکته 1 : این کیک را می توان به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرد .

نکته 2 : اگر می خواهید کیکتان خوب پف کند حتما تخم مرغ را خوب بزنید.

نکته 3 : بهتر است قبل از شروع به پخت کیک تخم مرغ ها را نیم ساعت در بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.

نکته 4 : ته قالب را حتما چرب کنید و یا از کاغذهای روغنی استفاده کنید.

نکته 5 : تمامی مواد این کیک که در یخچال نگه داری می شوند ، را نیم ساعت قبل از شروع به کار ، از یخچال خارج کنین .

نکته 6 : حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.

نکته 7 :  برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 8 : به هیچ وجه در فر رو در 20 دقیقه اول باز نکنین ، بسته به فر شما ، مدت زمان پخت می تونه بین 30 تا 40 دقیقه طول بکشه . پس از 30 دقیقه از یه خلال دندون استفاده کنین و اونو در کیک فرو کنین ، اگر از مواد کیک به خلال دندون چیزی نچسبید ، یعنی کیک شما آماده ست .

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک ماست با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

17 دیدگاه
  • سپاسگذارم

    2020/03/28
  • سپاسگذارم

    2020/03/28
  • قالب بایدچندسانتی باشه

    2020/03/30
  • سلام لطفا جواب بدیدماهروقت کیک درست میکنیم وسط کیک یاخمیر میشه یا اسفنجی نمیشه سپاس فراون

    2020/04/22
  • خیلی دستور بدی بود تمامش رو مو به مو اجرا کردم مایع کیک خیلی سفت شد و کیکم خمیر.من همیشه کیک هام خوب میشدن

    2020/04/30
  • @پونه جون

    من 13سالمه و عالي درست کردم خيلي عالي من سه روز پشت سرهم درست کردم

    2020/06/14
  • @پونه جون

    من 13سالمه و عالي درست کردم خيلي عالي من سه روز پشت سرهم درست کردم

    2020/06/14
  • درست کردم ولی خوب نشد روی کیک پخت ولی داخلش نه و طعمش جالب نیس

    2020/08/02
  • مواد کامل اشتباه بود منجر به خمیر شدن شد .

    2020/08/18
  • @پونه جون

    مواد ایراد اساسی داشت.تخم مرغ زیاد و ماست ترکیب بدی میشه.مال منم خمیر شد

    2020/08/18
  • خیلی خوب توضیح داده شده بود و بسیار راحت بود

    2020/09/07
  • خیلی خوب توضیح داده شده بود و بسیار راحت بود

    2020/09/07
  • خیلی خوب توضیح داده شده بود و بسیار راحت بود

    2020/09/07
  • کیکم خراب شد اصلا پف نکرد و خمیر شد

    2020/09/30
  • @اسماعیلی

    عزیزم درجه حرارت بالاست کمش کن آروم میپزه دیگه اونجوری نمیشه

    2020/10/24
  • ممنونم بابت طرز تهیه این کیک در عین سادگی بینظیر هست

    2020/11/12
  • دست گلتون درد نکنه در عین سادگی دستور بسیار خوبی بود.اون خانومایی که میگن خراب شده حتما تخم مرغ و شکر رو کمتر از پنج دقیقه ام زدن

    2020/12/31

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند