خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک ماست :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (4)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شکر 1 لیوان
  • ماست 1 لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
طرز تهیه کیک ماست
دستور پخت کیک ماست

کیک ماست به دلیل استفاده ماست در آن ، علاوه بر بافت نرم و لطیف ، عطر و بوی خاصی هم دارد . پخت این کیک را به هر کدبانویی در منزل پیشنهاد می کنیم .

فر رو با دمای 180 درجه گرم کنید .

آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و سه بار الک کنید .

تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند هم زن پنج تا شش دقیقه بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود .

بعد ماست و روغن رو اضافه می کنیم .

و در آخر آرد را اضافه و 30 ثانیه با دور کند هم زن می زنیم تا مواد صاف و یکدست شود .

برای اینکه کیک به قالب نچسبه از روغن جداکننده استفاده کنید ، به این صورت که: نصف قاشق آرد نصف قاشق روغن جامد نصف قاشق روغن مایع مخلوط کنید و با فرچه قالب رو باهاش چرب کنید .

سپس قالب را در فر به مدت 40 دقیقه می گذاریم .

نکته 1 : این کیک را می توان به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرد .

نکته 2 : اگر می خواهید کیکتان خوب پف کند حتما تخم مرغ را خوب بزنید.

نکته 3 : بهتر است قبل از شروع به پخت کیک تخم مرغ ها را نیم ساعت در بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.

نکته 4 : ته قالب را حتما چرب کنید و یا از کاغذهای روغنی استفاده کنید.

نکته 5 : تمامی مواد این کیک که در یخچال نگه داری می شوند ، را نیم ساعت قبل از شروع به کار ، از یخچال خارج کنین .

نکته 6 : حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.

نکته 7 :  برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 8 : به هیچ وجه در فر رو در 20 دقیقه اول باز نکنین ، بسته به فر شما ، مدت زمان پخت می تونه بین 30 تا 40 دقیقه طول بکشه . پس از 30 دقیقه از یه خلال دندون استفاده کنین و اونو در کیک فرو کنین ، اگر از مواد کیک به خلال دندون چیزی نچسبید ، یعنی کیک شما آماده ست .