کیک کره ای بسیار ساده و راحت ست و بسادگی می توان آنرا در منزل تهیه کرد . این کیک را می توان به عنوان پایه خیلی از کیکها استفاده کرد . مانند انواع کیکهای میوه ای یا کیک های قهوه ، در واقع می توان بدون ترس از خراب شدن و خمیر شدن داخل کیک به مواد کیک انواع میوه را اضافه نمود و یا آن را با باتر کریم و یا خامه تزیین نمود .
شکر و کره و وانیل را با همزن چند دقیقه میزنیم تا سفید و کشدار شود .
تخم مرغها را یکی یکی اضافه و مخلوط میکنیم .
ماست را اضافه می کنیم .
در آخر آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم .
در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه می گذاریم...
خیلی خوشمزه😋
نکته 1 : دمای فرها متفاوت هست بعد 30 دقیقه حتما کیک را با یک خلال دندان چک کنین ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده و بیرون آورید اگر به خلال از مواد کیک چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است .
نکته 2 : 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید که پف کیک از بین نرود .
نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو حتما 3 بار الک کنین .
نکته 4 : این مقدار مواد برای یک قالب 25میان تهی مناسب است
نکته 5 : مواد خشک را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین ، تا هم دمای محیط باشن .
نکته 6 : تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنین و سپس هم بزنین و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنین .