طرز تهیه کیک کره ای

زمان پخت : 40 دقیقه

برای : 8 نفر

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 751

نوشته شده توسط : نیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک کره ای

1 تخم مرغ 4 عدد
2 آرد 2 لیوان
3 بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
4 وانیل کمی
5 شکر 1 لیوان
6 کره 150 گرم
7 ماست 1 لیوان

کیک کره ای بسیار ساده و راحت ست و بسادگی می توان آنرا در منزل تهیه کرد .  این کیک را می توان به عنوان پایه خیلی از کیکها استفاده کرد . مانند انواع کیکهای میوه ای یا کیک های قهوه ، در واقع می توان بدون ترس از خراب شدن و خمیر شدن داخل کیک به مواد کیک انواع میوه را اضافه نمود و یا آن را با باتر کریم و یا خامه تزیین نمود .

شکر و کره و وانیل را با همزن چند دقیقه می‌زنیم تا سفید و کشدار شود .

تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه و مخلوط می‌کنیم .

ماست را اضافه می کنیم .

در آخر آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک مخلوط می‌کنیم .

در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه می گذاریم...

خیلی خوشمزه😋

نکته 1 : دمای فر‌ها متفاوت هست بعد 30 دقیقه حتما کیک را با یک خلال دندان چک کنین ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده و بیرون آورید اگر به خلال از مواد کیک چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است .

نکته 2 : 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید که پف کیک از بین نرود .

نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو حتما 3 بار الک کنین .

نکته 4 : این مقدار مواد برای یک قالب ۲۵میان تهی مناسب است 

نکته 5 : مواد خشک را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین ، تا هم دمای محیط باشن .

نکته 6 : تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنین و سپس هم بزنین و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنین .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک کره ای با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند