خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک کره ای :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (4)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل کمی
  • شکر 1 لیوان
  • کره 150 گرم
  • ماست 1 لیوان
طرز تهیه کیک کره ای
دستور پخت کیک کره ای

کیک کره ای بسیار ساده و راحت ست و بسادگی می توان آنرا در منزل تهیه کرد .  این کیک را می توان به عنوان پایه خیلی از کیکها استفاده کرد . مانند انواع کیکهای میوه ای یا کیک های قهوه ، در واقع می توان بدون ترس از خراب شدن و خمیر شدن داخل کیک به مواد کیک انواع میوه را اضافه نمود و یا آن را با باتر کریم و یا خامه تزیین نمود .

شکر و کره و وانیل را با همزن چند دقیقه می‌زنیم تا سفید و کشدار شود .

تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه و مخلوط می‌کنیم .

ماست را اضافه می کنیم .

در آخر آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک مخلوط می‌کنیم .

در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه می گذاریم...

خیلی خوشمزه😋

نکته 1 : دمای فر‌ها متفاوت هست بعد 30 دقیقه حتما کیک را با یک خلال دندان چک کنین ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده و بیرون آورید اگر به خلال از مواد کیک چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است .

نکته 2 : 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید که پف کیک از بین نرود .

نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو حتما 3 بار الک کنین .

نکته 4 : این مقدار مواد برای یک قالب 25میان تهی مناسب است 

نکته 5 : مواد خشک را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین ، تا هم دمای محیط باشن .

نکته 6 : تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنین و سپس هم بزنین و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنین .