خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شیفون ساده :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ دو عدد
  • آرد یک لیوان سرپر
  • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شکر نصف لیوان
  • شیر ولرم نصف لیوان
  • روغن مایع یک چهارم لیوان
طرز تهیه کیک شیفون ساده
دستور پخت کیک شیفون ساده

اول زرده و سفیده رو جدا می کنیم...

سفیده رو همراه دو قاشق شکر با همزن سه تا چهار دقیقه می زنیم، تا حدی که وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه ، میزاریمش یخچال...

زرده تخم‌مرغ و شکر و وانیل رو به مدت سه دقیقه می زنیم تا کرم و کشدار شود ،

روغن مایع و در آخر شیر را اضافه می کنیم...

آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم و با دور کند همزن بیست ثانیه می زنیم...

حالا سفیده را ‌در دو مرحله به بقیه مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم...

مواد را در قالب می ریزیم و به مدت نیم ساعت در فر 170 درجه میگذاریم...