1 | تخم مرغ | دو عدد |
2 | آرد | یک لیوان سرپر |
3 | بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
4 | وانیل | نصف قاشق چایخوری |
5 | شکر | نصف لیوان |
6 | شیر | ولرم نصف لیوان |
7 | روغن مایع | یک چهارم لیوان |
اول زرده و سفیده رو جدا می کنیم...
سفیده رو همراه دو قاشق شکر با همزن سه تا چهار دقیقه می زنیم، تا حدی که وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه ، میزاریمش یخچال...
زرده تخممرغ و شکر و وانیل رو به مدت سه دقیقه می زنیم تا کرم و کشدار شود ،
روغن مایع و در آخر شیر را اضافه می کنیم...
آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم و با دور کند همزن بیست ثانیه می زنیم...
حالا سفیده را در دو مرحله به بقیه مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم...
مواد را در قالب می ریزیم و به مدت نیم ساعت در فر ۱۷۰ درجه میگذاریم...