اول زرده و سفیده رو جدا می کنیم...
سفیده رو همراه دو قاشق شکر با همزن سه تا چهار دقیقه می زنیم، تا حدی که وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه ، میزاریمش یخچال...
زرده تخممرغ و شکر و وانیل رو به مدت سه دقیقه می زنیم تا کرم و کشدار شود ،
روغن مایع و در آخر شیر را اضافه می کنیم...
آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم و با دور کند همزن بیست ثانیه می زنیم...
حالا سفیده را در دو مرحله به بقیه مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم...
مواد را در قالب می ریزیم و به مدت نیم ساعت در فر 170 درجه میگذاریم...