خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک انگلیسی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نگار امیری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 1.5 پیمانه
  • بکینگ پودر 1.5 قاشق چای خوری
  • وانیل کمی
  • شکر 2/3 پیمانه
  • شیر 1/2 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • پودرکاکایو 2 قاشق مربا خوری سرپر
  • کره 50 گرم
طرز تهیه کیک انگلیسی
دستور پخت کیک انگلیسی

کیک انگلیسی از کیک های فوق العاده خوشمزه و خوش طعمی که بافتی بی نظیر دارد و من بارها اونو درست کردم . این کیک هم برای عصرانه مناسبه هم یه صبحانه کامل ...

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنین.سفیده رو با همزن بزنین تا کاملا سبک بشه و از ظرف برنگرده سپس نیمی از وانیل و نیمی از پودر شکر رو اضافه و کمی هم زده و کنار بگذارید.حدود 6 دقیقه

کره و روغن مایع و مابقی پودر شکر رو با همزن زده(یکی دو دقیقه کافیه)سپس زرده ها رو دونه دونه اضافه می کنیم(بعد از اضافه کردن هر زرده،سی ثانیه با همزن می زنیم) وانیل رو هم افزوده .

سپس شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

در این مرحله آرد و بکینگ پودر رو که قبلا سه بار الک کردیم در دو تا سه مرحله به مایع افزوده و هم می زنیم.

سپس و در آخر کار،سفیده های همزده شده رو در دو مرحله به مواد قبلی اضافه می کنیم فقط آروم مخلوط کنین تا پف سفیده نخوابه.

حالا مواد رو به دو قسمت تقسیم کرده، و به نیمی از مواد،پودر کاکاءو الک شده رو اضافه و هم می زنیم.

نیمی از مواد(که پودر کاکاءو نداره) رو در قالب چرب شده چهار تخم مرغی ریخته و بعد در صورت تمایل کمی کشمش و گردو که با نصف قاشق آرد مخلوط کردیم(برای اینکه ته نشین نشه با آرد مخلوط می کنیم) روی مایه کیک ریخته و بعد از اون مایه کاکاءویی رو روی اون ریخته و فقط با نوک چاقو، این دو مایه رو کمی مخلوط می کنیم (زیاد مخلوط نکنین تا کیک دورنگ باقی بمونه) .

در فر از پیش گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه(یک ربع قبل با همین دما،گرم شود) طبقه وسط به مدت تقریبی 50 دقیقه می گذاریم تا کاملا بپزه.(تا بیست دقیقه اول به هیچ عنوان در فر رو باز نکنین چون پف کیک می خوابه) بعد از چهل دقیقه می تونین با یه دونه خلال دندون که در کیک فرو می کنین...امتحان کنین که کیکتون پخته شده یا نه (اگر خلال تمیز از کیک در اومد و از مایه کیک چیزی بهش نچسبیده بود کیک کاملا پخته در غیر اینصورت به زمان بیشتری برای پخت،نیاز داره)

می تونید بعد از سرد شدن کیک،روش پودرقند الک کرده و با انتهای سیخ چوبی روی پودرقند طرح کشیده و با گل محمدی خشک تزیین کنید.

نکته 1 : در 20 دقیقه اول در فر را با نکنین تا پف کیک نخابه .

نکته 2 : بعد از 40 دقیقه از پخت کیک میتونین اونو با خلال دندون تست کنین .

نکته 3 : زمان اضافه کردن سفیده باید خیلی دقت کنین که سفیده زیاد هم زده نشوند تا پف کیک نخابد .

نکته 4 : زرده و شکر را بخوبی هم بزنین تا کیک بوی نامطبوع تخم مرغ نداشته باشد ، مخلوط زرده و شکر باید کرم رنگ و کشدار باشن .

نکته 5 : مراقب باشید موقع زدن آرد و شیر زیاد از حد معمول هم نزنید چرا که در نتیجه کیک سفت و فشرده میشود .

نکته 6 : هنگام فولد کردن سفیده و زرده به آرامی و دورانی با کمک لیسک هم بزنید تا پف مواد نخوابد

نکته 7 : این کیک زیاد پف می کند پس بهتر است از قالب میان تهی استفاده کنید،تا کیک شیکتری داشته باشید و از گود و قلمبه شدن کیک جلوگیری شود .