کیک زبرا از انواع کیک های دو رنگ است که به آن کیک راه راه و یا کیک گوره خری نیز می گویند .این کیک به دلیل راه راه بودن شبیه به گور خر است که به همین دلیل نام آنرا زبرا ( گور خر ) گذاشته اند.
ابتدا ارد رو با پکینگ پودر و جوش شیرین قاطی می کنیم و دو یا 3 بار الکش می کنیم....
بعد در ظرفی جدا تخم مرغ ها را هم زده سپس شکر ها رو داخلش ریخته با همزن هم میزنیم تا حالت کش دار پیدا کنه..
سپس وانیل و شیر و روغن به ترتیب قاطیش می کنیم و با همزن هم می زنیم ..
بعد ارد رو کم کم قاطی می کنیم و با لیسک یا قاشق هم می زنیم....
بعد مواد رو در دو کاسه جدا که هم اندازه هم باشن می ریزیم تو یه کاسه دو قاشق کاکایو می ریزیم و هم می زنیم.. تو یکیش دو قاشق ارد می ریزیم و هم می زنیم....
حالا قالبو چرب می کنیم اول یه ملاقه از مواد سفیدمون می ریزیم بعدش یه ملاقه روش از مواد کاکایویی همینطور به ترتیب و هم اندازه مواد رو روی هم می ریزیم...سپس، با یه خلال از کنار مواد به سمت داخل یا مرکز خطی می کشید تا شبیه گل شود .
فر رو از 20 دقیقه قبل روشن کرده روی 180 درجه میزاریم داغ بشه قالب رو توی فر گذاشته میزاریم 45 دقیقه بمونه....20 دقیقه اول اصلا در فر رو باز نکنین.بعد 20 دقیقه فر رو خاموش کنین فقط شعله بالا روشن باشه.....
نکته 1 : شیر و تخم مرغ ها را قبل از استفاده به دمای محیط برسانید .
نکته 2 : مواد برای یک قالب گرد به قطر 23 سانتیمتر مناسب میباشد.
نکته 3 : این کیک در قالب های گرد ظاهر زیباتری خواهد داشت .
نکته 4 : بعد از اینکه کیک آماده شد برای این که مطمئن شوید کیک به خوبی پخته شده است می توانید یک خلال دندان را در وسط کیک فرو کنید اگر مایه کیک به خلال دندان نچسبید کیک آماده است.