کیک ساده به خودی خود خوشمزه و پوک است و به عنوان عصرانه در کنار چای و قهوه هیچ چیزی کم ندارد. اما برای مناسبت های خاص میتوانید آن را با استفاده از پودر قند و میوه های تازه و خوش آب و رنگی مثل مثل توت فرنگی تزیین کنید. خیلی از افراد برای تهیه کیک ساده از پودر کیک های آماده استفاده می کنن در حالیکه با مواد کم و خیلی راحت میشه یه کیک خوشمزه و عالی رو خودتون درست کنین و ازش لذت ببرین .
آردو بکینگ پودر را سه بار الک می کنیم .
ابتدا شکر و وانیل و روغن مایع را با همزن دو دقیقه خوب می زنیم .
یکی از تخم مرغ ها را افزوده و سی ثانیه با دور تند هم زن می زنیم .
تخم مرغ دوم را افزوده و مجدد سی ثانیه هم می زنیم .
تخم مرغ سوم و دوباره سی ثانیه هم می زنیم (این قسمت را حتما رعایت کنید) .
ماست را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
آرد و بکینگ پودر را اضافه و چند ثانیه کوتاه با دور کند هم زن می زنیم .
کمی از مایه کیک را جدا کرده و به آن پودر کاکائو می زنیم .
برای این کیک هر مغزی دوست داشته باشید می تونید استفاده کنید .
مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت 40 دقیقه در فر 180 درجه میگذاریم .
خیلی راحت و خوشمزه
نکته 1 : آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 2 : برای پف بیشتر میزان بکینگ پودر را افزایش ندهید در این صورت در کیک شما منافذ بزرگ ایجاد خواهد شد و ظاهر کیک را خراب خواهد کرد .
نکته 3 : مواد مورد استفاده در این کیک بهتر است به دمای محیط رسیده باشند .
نکته 4 : در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنین .
نکته 5 : برای اینکه متوجه بشین کیک پخته ، پس از 40 دقیقه ، در کیک یک خلال دندان فرو کنین اگر به خلال دندان موادی از کیک نچسبید یعنی اینکه کیک آماده ست .
نکته 6 : این کیک رو باید بلافاصله که از فر خارج میشه از قالب خارج کرد .
نکته 7 : تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنین .