خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک ساده وانیلی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 3 لیوان سرخالی (یک بند انگشت از لیوان خالی باشد)
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل کمی
  • شکر 1 لیوان
  • روغن 1 لیوان
  • ماست 1 لیوان
  • پودر کاکائو در صورت تمایل
طرز تهیه کیک ساده وانیلی
دستور پخت کیک ساده وانیلی

کیک ساده به خودی خود خوشمزه و پوک است و به عنوان عصرانه در کنار چای و قهوه هیچ چیزی کم ندارد. اما برای مناسبت های خاص میتوانید آن را با استفاده از پودر قند و میوه های تازه و خوش آب و رنگی مثل مثل توت فرنگی تزیین کنید. خیلی از افراد برای تهیه کیک ساده از پودر کیک های آماده استفاده می کنن در حالیکه با مواد کم و خیلی راحت میشه یه کیک خوشمزه و عالی رو خودتون درست کنین و ازش لذت ببرین .

آردو بکینگ پودر را سه بار الک می کنیم .

ابتدا شکر و وانیل و روغن مایع را با همزن دو دقیقه خوب می زنیم .

یکی از تخم مرغ ها را افزوده و سی ثانیه با دور تند هم زن می زنیم .

تخم مرغ دوم را افزوده و مجدد سی ثانیه هم می زنیم .

تخم مرغ سوم و دوباره سی ثانیه هم می زنیم (این قسمت را حتما رعایت کنید) .

ماست را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید .

آرد و بکینگ پودر را اضافه و چند ثانیه کوتاه با دور کند هم زن می زنیم .

کمی از مایه کیک را جدا کرده و به آن پودر کاکائو می زنیم .

برای این کیک هر مغزی دوست داشته باشید می تونید استفاده کنید .

مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت 40 دقیقه در فر 180 درجه میگذاریم .

خیلی راحت و خوشمزه

 

نکته 1 : آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 2 : برای پف بیشتر میزان بکینگ پودر را افزایش ندهید در این صورت در کیک شما منافذ بزرگ ایجاد خواهد شد و ظاهر کیک را خراب خواهد کرد .

نکته 3 : مواد مورد استفاده در این کیک بهتر است به دمای محیط رسیده باشند .

نکته 4 : در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنین .

نکته 5 : برای اینکه متوجه بشین کیک پخته ، پس از 40 دقیقه ، در کیک یک خلال دندان فرو کنین اگر به خلال دندان موادی از کیک نچسبید یعنی اینکه کیک آماده ست .

نکته 6 : این کیک رو باید بلافاصله که از فر خارج میشه از قالب خارج کرد .

نکته 7 : تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنین .