خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک انگلیسی مخصوص :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (5)
مواد لازم:
  • تخم مرغ ۶ عدد
  • بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • شکر ۲۵۰ گرم (نصف لیوان)
  • شیر ۱۲۵ میلی لیتر(نصف لیوان)
  • روغن ۱۵۰ گرم(نصف لیوان)
  • آرد سفید ۳۰۰ گرم (دولیوان)
طرز تهیه کیک انگلیسی مخصوص
دستور پخت کیک انگلیسی مخصوص

کیک انگلیسی یکی از کیک های خوشمزه با بافتی بی نظیر و طعمی عالی است که یکی از گزینه های مناسب برای یک عصرانه دلچسب است .

ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده .

سفیده را با نیمی از شکر با همزن برقی می زنید تا جایی که ظرف را برگردانید مواد داخل ظرف بیرون نریزد . وقتی سفیده زده شد تا اماده شدن بقیه مراحل داخل یخچال نگهداری شود .

بعد زرده را با نیمی دیگر از شکر هم زده تا سفید رنگ و کمی کش دار شود .

سپس روغن و وانیل را به زرده و شکر اضافه می کنیم و ارام هم می زنیم .

ارد و پیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و سه بار الک کنید چون در کیفیت و پف کیک تاثیر زیادی دارد .

آرد و پیکینگ پودر را به مواد زرده و شکر و روغن اضافه کرده و کم کم شیر را اضافه می کنیم و با همزن برقی می زنیم و بعد در صورت دلخواه کشمش را اضافه می کنیم .البته من صد گرم گردوی خرد شده ریختم .

سفیده را به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی هم زده تا کاملا مخلوط و یکدست شود .

شش قاشق از مایع کیک را برداشته و با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کنید .

مایه ساده را در قالب ریخته و بعد مایه شکلاتی را روی آن بریزید نیازی به هم زدن نیست .

فر را از قبل روشن کنید... درجه حرارت 180 ومدت 45 دقیقه البته به دمای فرتون بستگی داره

😘 نوش جان .

 

نکته 1 : فر 20 دقیقه قبل از قرار گرفتن کیک در آن روشن شود تا گرم شود .

نکته 2 : در 20 دقیق اول پخت کیک ، در فر را باز نکنید .

نکته 3 : پس از 40 دقیقه که از زمان پخت کیک گذشت میتوانید آنرا با یک خلال دندان که در کیک فرو میبرید امتحان کنین ، اگر موادی به خلال نچسبید ، کیک آماده است .

نکته 4 : مواد خشک را نیم ساعت قبل از شروع کار ، از یخچال خارج کنین تا هم دمای محیط شوند .

نکته 5 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین تا کیک پف بهتری داشته باشد .

نکته 6 : پره های همزن برای زدن سفیده ها خشک و تمیز باشه ، ولی میتونین از همین پره ها برای زرده ها استفاده کنین .