کیک انگلیسی یکی از کیک های خوشمزه با بافتی بی نظیر و طعمی عالی است که یکی از گزینه های مناسب برای یک عصرانه دلچسب است .
ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده .
سفیده را با نیمی از شکر با همزن برقی می زنید تا جایی که ظرف را برگردانید مواد داخل ظرف بیرون نریزد . وقتی سفیده زده شد تا اماده شدن بقیه مراحل داخل یخچال نگهداری شود .
بعد زرده را با نیمی دیگر از شکر هم زده تا سفید رنگ و کمی کش دار شود .
سپس روغن و وانیل را به زرده و شکر اضافه می کنیم و ارام هم می زنیم .
ارد و پیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و سه بار الک کنید چون در کیفیت و پف کیک تاثیر زیادی دارد .
آرد و پیکینگ پودر را به مواد زرده و شکر و روغن اضافه کرده و کم کم شیر را اضافه می کنیم و با همزن برقی می زنیم و بعد در صورت دلخواه کشمش را اضافه می کنیم .البته من صد گرم گردوی خرد شده ریختم .
سفیده را به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی هم زده تا کاملا مخلوط و یکدست شود .
شش قاشق از مایع کیک را برداشته و با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کنید .
مایه ساده را در قالب ریخته و بعد مایه شکلاتی را روی آن بریزید نیازی به هم زدن نیست .
فر را از قبل روشن کنید... درجه حرارت 180 ومدت 45 دقیقه البته به دمای فرتون بستگی داره
😘 نوش جان .
نکته 1 : فر 20 دقیقه قبل از قرار گرفتن کیک در آن روشن شود تا گرم شود .
نکته 2 : در 20 دقیق اول پخت کیک ، در فر را باز نکنید .
نکته 3 : پس از 40 دقیقه که از زمان پخت کیک گذشت میتوانید آنرا با یک خلال دندان که در کیک فرو میبرید امتحان کنین ، اگر موادی به خلال نچسبید ، کیک آماده است .
نکته 4 : مواد خشک را نیم ساعت قبل از شروع کار ، از یخچال خارج کنین تا هم دمای محیط شوند .
نکته 5 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین تا کیک پف بهتری داشته باشد .
نکته 6 : پره های همزن برای زدن سفیده ها خشک و تمیز باشه ، ولی میتونین از همین پره ها برای زرده ها استفاده کنین .