کیک باقلوا در ایران، ترکیه و کشور های عربی تهیه می گردد. این کیک بسیار خوشمزه و خوش عطر است .
طرز تهیه شربت روی کیک :
ابتدا شربت را آماده می کنیم، شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید بعد گلاب و زعفران و هل را افزوده و می گذاریم ده دقیقه با حرارت ملایم بجوشد... شربت را از روی حرارت برداشته اجازه می دهیم خنک شود .
روش پخت کیک :
روغن و شکر را با هم مخلوط و ده دقیقه با همزن می زنیم .
یکی از تخم مرغ ها را افزوده و دو دقیقه با دور تند همزن می زنیم .
تخم مرغ دوم و مجدد دو دقیقه، همین کار را برای دو تخم مرغ دیگر تکرار می کنیم .
ماست و هل را با هم به مخلوط اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم .
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و دو بار الک می کنیم .
آرد را در سه مرحله به بقیه مواد می افزاییم ، با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم . تمام گلوله های آرد را باز کرده و مخلوط را یکدست می کنیم .
کف سینی مستطیل به ابعاد 25*35 را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم .
مایه کیک را در قالب ریخته و در فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه میگذاریم .
چند دقیقه گریل را روشن کرده تا روی کیک طلایی شود، بعد از پخت اجازه می دهیم کیک کامل سرد شود .
کیک را روی سینی برمی گردانیم ، کاغذ روغنی را جدا می کنیم ، مجدد به قالب برمی گردانیم .
با چاقو روی کیک را برش می دهیم .
شربت سرد شده را روی کیک می ریزیم .
دو ساعت به کیک زمان می دهیم تا شربت به خورد کیک برود .
روی کیک را با پودر پسته و نارگیل تزئین کنید...