خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک باقلوا زعفرانی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
  • شکر 2 لیوان و نیم
  • آب 1 لیوان و نیم
  • زعفران غلیظ دم کرده 2 قاشق غذاخوری
  • ماست 1 لیوان
  • گلاب نصف لیوان
  • پودر هل 1 قاشق مرباخوری
  • هل 1 عدد
  • روغن مایع 1 لیوان
طرز تهیه کیک باقلوا زعفرانی
دستور پخت کیک باقلوا زعفرانی

کیک باقلوا در ایران، ترکیه  و کشور های عربی تهیه می گردد. این کیک بسیار خوشمزه و خوش عطر است .

طرز تهیه شربت روی کیک :

ابتدا شربت را آماده می کنیم، شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید بعد گلاب و زعفران و هل را افزوده و می گذاریم ده دقیقه با حرارت ملایم بجوشد... شربت را از روی حرارت برداشته اجازه می دهیم خنک شود .

روش پخت کیک : 

روغن و شکر را با هم مخلوط و ده دقیقه با همزن می زنیم .

یکی از تخم مرغ ها را افزوده و دو دقیقه با دور تند همزن می زنیم .

تخم مرغ دوم و مجدد دو دقیقه، همین کار را برای دو تخم مرغ دیگر تکرار می کنیم .

ماست و هل را با هم به مخلوط اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم .

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و دو بار الک می کنیم .

آرد را در سه مرحله به بقیه مواد می افزاییم ، با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم . تمام گلوله های آرد را باز کرده و مخلوط را یکدست می کنیم .

کف سینی مستطیل به ابعاد 25*35 را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم .

مایه کیک را در قالب ریخته و در فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه می‌گذاریم .

چند دقیقه گریل را روشن کرده تا روی کیک طلایی شود، بعد از پخت اجازه می دهیم کیک کامل سرد شود .

کیک را روی سینی برمی گردانیم ، کاغذ روغنی را جدا می کنیم ، مجدد به قالب برمی گردانیم .

با چاقو روی کیک را برش می دهیم .

شربت سرد شده را روی کیک می ریزیم .

دو ساعت به کیک زمان می دهیم تا شربت به خورد کیک برود .

روی کیک را با پودر پسته و نارگیل تزئین کنید...