خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک مرمری :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 300 گرم (دوپیمانه)
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • شکر دانه ریز 140 گرم (سه چهارم پیمانه)
  • شیر 100 گرم (نصف پیمانه)
  • روغن مایع 150 گرم (سه چهارم پیمانه)
طرز تهیه کیک مرمری
دستور پخت کیک مرمری

کیک مرمری یه نوع کیک سفید با رگه های شکلاتی ست و به دلیل شباهتش به سنگ مرمر که رگه های تیره دارد ، به این نام معروف است .

شکر، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را خوب می زنیم تا کرم رنگ و سبک بشه (حدودا سه دقیقه)

روغن مایع و شیر را هم اضافه و کمی هم می زنیم .

بقیه مواد خشک را با هم سه بار الک کنید و به بقیه مواد اضافه می کنیم .

برای این طرح کیک و این قالب که 25 سانتی هست یک دستور ساده و یک دستور کاکائویی درست می کنیم

برای دستور کاکائویی ، تمام مراحل کیک ساده رو جلو برید فقط از 300 گرم آرد ، به اندازه 2 قاشق غذاخوری کم کنید و سپس 2 قاشق غذاخوری پودرکاکائو ، اضافه کنید . سپس آنرا سه بار الک کنید .

داخل قالب یک پیمانه مایه کیک ساده ودر کنارش یک پیمانه مایه کیک کاکائویی می ریزیم، تا آخر و در پایان با سیخ کباب چوبی (یا چاقو ) مایه کیک رو کمی بهم می زنیم تا لایه ها کنار هم جابجا و به این شکل مرمری بشن...

کیک رو در فر 150 درجه به مدت یک ساعت می گذاریم...

عصرانه‌ای فوق‌العاده برای عزیزانتون🌹

نکته 1 : قالب 25 سانت میان تهی با ارتفاع 10 سانت برای این مقدار کیک لازم است .

نکته 2 : مواد خشک را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین ، تا هم دمای محیط باشن .

نکته 3 : برای پف بهتر کیک ، حتما آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 4 : فر رو 20 دقیقه قبل از قرار دادن کیک ، روشن کنین تا گرم باشه .

نکته 5 : در 40 دقیقه اول پخت کیک ، در فر را به هیچ عنوان باز نکنین تا پف کیک خراب نشود .

نکته 6 : پس از 50 دقیقه از زمان پخت کیک اونو با یه خلال دندون تست کنین اگه چیزی از مواد کیک به خلال دندون نچسبید ، کیک آماده ست .