طرز تهیه کیک مرمری

زمان پخت : 60 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 277

نوشته شده توسط : نیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک مرمری

1 تخم مرغ 3 عدد
2 آرد 300 گرم (دوپیمانه)
3 بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
4 وانیل 1 قاشق چایخوری
5 شکر دانه ریز 140 گرم (سه چهارم پیمانه)
6 شیر 100 گرم (نصف پیمانه)
7 روغن مایع 150 گرم (سه چهارم پیمانه)

کیک مرمری یه نوع کیک سفید با رگه های شکلاتی ست و به دلیل شباهتش به سنگ مرمر که رگه های تیره دارد ، به این نام معروف است .

شکر، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را خوب می زنیم تا کرم رنگ و سبک بشه (حدودا سه دقیقه)

روغن مایع و شیر را هم اضافه و کمی هم می زنیم .

بقیه مواد خشک را با هم سه بار الک کنید و به بقیه مواد اضافه می کنیم .

برای این طرح کیک و این قالب که ۲۵ سانتی هست یک دستور ساده و یک دستور کاکائویی درست می کنیم

برای دستور کاکائویی ، تمام مراحل کیک ساده رو جلو برید فقط از 300 گرم آرد ، به اندازه 2 قاشق غذاخوری کم کنید و سپس 2 قاشق غذاخوری پودرکاکائو ، اضافه کنید . سپس آنرا سه بار الک کنید .

داخل قالب یک پیمانه مایه کیک ساده ودر کنارش یک پیمانه مایه کیک کاکائویی می ریزیم، تا آخر و در پایان با سیخ کباب چوبی (یا چاقو ) مایه کیک رو کمی بهم می زنیم تا لایه ها کنار هم جابجا و به این شکل مرمری بشن...

کیک رو در فر ۱۵۰ درجه به مدت یک ساعت می گذاریم...

عصرانه‌ای فوق‌العاده برای عزیزانتون🌹

نکته 1 : قالب ۲۵ سانت میان تهی با ارتفاع ۱۰ سانت برای این مقدار کیک لازم است .

نکته 2 : مواد خشک را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین ، تا هم دمای محیط باشن .

نکته 3 : برای پف بهتر کیک ، حتما آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 4 : فر رو 20 دقیقه قبل از قرار دادن کیک ، روشن کنین تا گرم باشه .

نکته 5 : در 40 دقیقه اول پخت کیک ، در فر را به هیچ عنوان باز نکنین تا پف کیک خراب نشود .

نکته 6 : پس از 50 دقیقه از زمان پخت کیک اونو با یه خلال دندون تست کنین اگه چیزی از مواد کیک به خلال دندون نچسبید ، کیک آماده ست .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک مرمری با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند