کیک مرمری یه نوع کیک سفید با رگه های شکلاتی ست و به دلیل شباهتش به سنگ مرمر که رگه های تیره دارد ، به این نام معروف است .
شکر، تخممرغها و وانیل را خوب می زنیم تا کرم رنگ و سبک بشه (حدودا سه دقیقه)
روغن مایع و شیر را هم اضافه و کمی هم می زنیم .
بقیه مواد خشک را با هم سه بار الک کنید و به بقیه مواد اضافه می کنیم .
برای این طرح کیک و این قالب که 25 سانتی هست یک دستور ساده و یک دستور کاکائویی درست می کنیم
برای دستور کاکائویی ، تمام مراحل کیک ساده رو جلو برید فقط از 300 گرم آرد ، به اندازه 2 قاشق غذاخوری کم کنید و سپس 2 قاشق غذاخوری پودرکاکائو ، اضافه کنید . سپس آنرا سه بار الک کنید .
داخل قالب یک پیمانه مایه کیک ساده ودر کنارش یک پیمانه مایه کیک کاکائویی می ریزیم، تا آخر و در پایان با سیخ کباب چوبی (یا چاقو ) مایه کیک رو کمی بهم می زنیم تا لایه ها کنار هم جابجا و به این شکل مرمری بشن...
کیک رو در فر 150 درجه به مدت یک ساعت می گذاریم...
عصرانهای فوقالعاده برای عزیزانتون🌹
نکته 1 : قالب 25 سانت میان تهی با ارتفاع 10 سانت برای این مقدار کیک لازم است .
نکته 2 : مواد خشک را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین ، تا هم دمای محیط باشن .
نکته 3 : برای پف بهتر کیک ، حتما آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 4 : فر رو 20 دقیقه قبل از قرار دادن کیک ، روشن کنین تا گرم باشه .
نکته 5 : در 40 دقیقه اول پخت کیک ، در فر را به هیچ عنوان باز نکنین تا پف کیک خراب نشود .
نکته 6 : پس از 50 دقیقه از زمان پخت کیک اونو با یه خلال دندون تست کنین اگه چیزی از مواد کیک به خلال دندون نچسبید ، کیک آماده ست .