کیک های میوه ای طرفداران زیادی داره ، یکی از کیک های خوشمزه میوه ای که میتونین تو خونه درست کنین کیک شاه توت هست که یه کیک بهاری محسوب میشه .
شکر و وانیل و روغن را باهم زن می زنیم، تا شکر حل شود .
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و دو دقیقه میزنیم .
ماست یا شیر را افزوده و درحد مخلوط شدن می زنیم .
آرد و بکینگ پودر را مخلوط و کم کم به بقیه مواد اضافه می کنیم .
شاتوت ها را افزوده و با لیسک مخلوط و در قالب لوف 28 سانت می ریزیم .
در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه می گذاریم .
نکته 1 : یادتون باشه دلیل ته نشین نشدن شاه توتای من استفاده از ماسته اگه از شیر استفاده کنید مایه کیک روونتره و توتها ته نشین میشن .
نکته 2 : تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین که به دمای محیط برسن .
نکته 3 : تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنین و سپس هم بزنین و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنین .
نکته 4 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 یا 4 بار الک کنین ، اینکار باعث میشه که کیکمون خوب پف کنه .
نکته 5 : فر رو 20 دقیقه قبل از قرار دادن کیک ، روشن کنین تا گرم باشه .
نکته 6 : پس از نیم ساعت از زمان پخت کیک اونو با یه خلال دندون تست کنین اگه چیزی از مواد کیک به خلال دندون نچسبید ، کیک آماده ست .
نکته 7 : برای تهیه این کیک ماست رو هم نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط برسه .