خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شاتوت :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (2)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل کمی
  • شکر نصف پیمانه
  • شیر یا ماست نصف پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • شاتوت نصف پیمانه
طرز تهیه کیک شاتوت
دستور پخت کیک شاتوت

کیک های میوه ای طرفداران زیادی داره ، یکی از کیک های خوشمزه میوه ای که میتونین تو خونه درست کنین کیک شاه توت هست که یه کیک بهاری محسوب میشه .

شکر و وانیل و روغن را باهم زن می زنیم، تا شکر حل شود .

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و دو دقیقه میزنیم .

ماست یا شیر را افزوده و درحد مخلوط شدن می زنیم .

آرد و بکینگ پودر را مخلوط و کم کم به بقیه مواد اضافه می کنیم .

شاتوت ها را افزوده و با لیسک مخلوط و در قالب لوف 28 سانت می ریزیم .

در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه می گذاریم .

نکته 1 : یادتون باشه دلیل ته نشین نشدن شاه توتای من استفاده از ماسته اگه از شیر استفاده کنید مایه کیک روونتره و توتها ته نشین میشن .

نکته 2 : تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین که به دمای محیط برسن .

نکته 3 : تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنین و سپس هم بزنین و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنین .

نکته 4 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 یا 4 بار الک کنین ، اینکار باعث میشه که کیکمون خوب پف کنه .

نکته 5 : فر رو 20 دقیقه قبل از قرار دادن کیک ، روشن کنین تا گرم باشه .

نکته 6 : پس از نیم ساعت از زمان پخت کیک اونو با یه خلال دندون تست کنین اگه چیزی از مواد کیک به خلال دندون نچسبید ، کیک آماده ست .

نکته 7 : برای تهیه این کیک ماست رو هم نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط برسه .