طرز تهیه کیک آلبالو

زمان پخت : 30 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 208

نوشته شده توسط : نیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک آلبالو

1 تخم مرغ 2 عدد
2 آرد 1 پیمانه و نیم
3 بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
4 وانیل کمی
5 شکر نصف پیمانه
6 ماست نصف پیمانه
7 آلبالو بسته به ذائقه
8 روغن مایع نصف پیمانه

کیک آلبالو یک کیک ساده و راحت است که یک طعم طبیعی و میوه ای مناسب برای فصل تابستان است . طعم ترش وشیرین آلبالو این کیک را بی نهایت خوشمزه و خوش طعم خواهد کرد ..

شکر و روغن و وانیل را باهم مخلوط می کنیم، پنج دقیقه می زنیم تا شکر کامل حل شود .

تخم مرغ ها را افزوده و دو دقیقه دیگر هم می زنیم .

ماست را افزوده و درحد مخلوط شدن فقط می زنیم .

آرد و بکینگ پودر را مخلوط و چند بار الک می کنیم .

مخلوط آرد را به بقیه مواد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم .

آلبالو ها را افزوده و مایه کیک را در قالب ریخته و در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه می گذاریم...

نکته 1 : اگه می خواید میوه یا هرچیزی تو کیک ته نشین نشه می تونید مایه کیک را نیم ساعت در یخچال بگذارید بعد میوه ها را اضافه و بعد در قالب بریزید.

نکته 2 : مقدار البالو بسته به ذائقه خودتون میتونین کم یا زیاد کنین .

نکته 3 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 4 : تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از شروع کار ، از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط برسن .

نکته 5 : فر رو 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن کنین تا گرم شود .

نکته 6 : به هیچ وجه در فر رو در 20 دقیقه اول باز نکنین ، بسته به فر شما ، مدت زمان پخت می تونه بین 30 تا 40 دقیقه طول بکشه . پس از 30 دقیقه از یه خلال دندون استفاده کنین و اونو در کیک فرو کنین ، اگر از مواد کیک به خلال دندون چیزی نچسبید ، یعنی کیک شما آماده ست .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک آلبالو با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند