کیک آلبالو یک کیک ساده و راحت است که یک طعم طبیعی و میوه ای مناسب برای فصل تابستان است . طعم ترش وشیرین آلبالو این کیک را بی نهایت خوشمزه و خوش طعم خواهد کرد ..
شکر و روغن و وانیل را باهم مخلوط می کنیم، پنج دقیقه می زنیم تا شکر کامل حل شود .
تخم مرغ ها را افزوده و دو دقیقه دیگر هم می زنیم .
ماست را افزوده و درحد مخلوط شدن فقط می زنیم .
آرد و بکینگ پودر را مخلوط و چند بار الک می کنیم .
مخلوط آرد را به بقیه مواد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم .
آلبالو ها را افزوده و مایه کیک را در قالب ریخته و در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه می گذاریم...
نکته 1 : اگه می خواید میوه یا هرچیزی تو کیک ته نشین نشه می تونید مایه کیک را نیم ساعت در یخچال بگذارید بعد میوه ها را اضافه و بعد در قالب بریزید.
نکته 2 : مقدار البالو بسته به ذائقه خودتون میتونین کم یا زیاد کنین .
نکته 3 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 4 : تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از شروع کار ، از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط برسن .
نکته 5 : فر رو 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن کنین تا گرم شود .
نکته 6 : به هیچ وجه در فر رو در 20 دقیقه اول باز نکنین ، بسته به فر شما ، مدت زمان پخت می تونه بین 30 تا 40 دقیقه طول بکشه . پس از 30 دقیقه از یه خلال دندون استفاده کنین و اونو در کیک فرو کنین ، اگر از مواد کیک به خلال دندون چیزی نچسبید ، یعنی کیک شما آماده ست .