1 | تخم مرغ | مرغ 3 عدد |
2 | آرد | 2 پیمانه و نیم |
3 | بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
4 | وانیل | نصف قاشق چایخوری |
5 | شکر | 1 پیمانه |
6 | کره | 100 گرم |
7 | ماست | 1 پیمانه |
8 | روغن مایع | 1 سوم پیمانه |
9 | زردآلو | به مقدار لازم |
کیک زردآلو (apricot cake ) یکی از کیک های فوق العاده خوشمزه مخصوص تابستونه که طرفدارهای زیادی هم داره ، با کیک یار همراه باشین تا در منزل این کیک رو به راحتی تهیه و نوش جان کنید .
شکر و وانیل و کره و روغن مایع را با دور متوسط همزن به مدت پنج دقیقه می زنیم تا کرم و کشدار شود .
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و هر کدام را سی ثانیه با دور تند هم زن می زنیم .
ماست را افزوده و درحد مخلوط شدن می زنیم .
آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک می کنیم ، به بقیه مواد اضافه می کنیم و سی ثانیه با دور کند هم زن می زنیم .
کف قالب را کاغذ روغنی می گذاریم، مایه کیک را در قالب 25*35 می ریزیم و کامل همه جای قالب پخش می کنیم .
زرد آلوهای شسته و هسته گرفته و نصف کرده را روی مایه کیک می چینیم .
در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه می گذاریم .
بعد از پخت برش می زنیم و روی کیک کمی پودر قند می ریزیم و نوش جان می کنیم😊
نکته 1 : حتما از یه ساعت قبل مواد لازم رو توی دمای محیط بزارید .
نکته 2 : برای پف بیشتر میزان بکینگ پودر را افزایش ندهید در این صورت در کیک شما منافذ بزرگ ایجاد خواهد شد و ظاهر کیک را خراب خواهد کرد .
نکته 3 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .
نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.