طرز تهیه کیک زردآلو

زمان پخت : 40 دقیقه

برای : 20 نفر

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 213

نوشته شده توسط : نیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک زردآلو

1 تخم مرغ مرغ 3 عدد
2 آرد 2 پیمانه و نیم
3 بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
4 وانیل نصف قاشق چایخوری
5 شکر 1 پیمانه
6 کره 100 گرم
7 ماست 1 پیمانه
8 روغن مایع 1 سوم پیمانه
9 زردآلو به مقدار لازم

کیک زردآلو (apricot cake ) یکی از کیک های فوق العاده خوشمزه مخصوص تابستونه که طرفدارهای زیادی هم داره ، با کیک یار همراه باشین تا در منزل این کیک رو به راحتی تهیه و نوش جان کنید .

شکر و وانیل و کره و روغن مایع را با دور متوسط همزن به مدت پنج دقیقه می زنیم تا کرم و کشدار شود .

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و هر کدام را سی ثانیه با دور تند هم زن می زنیم .

ماست را افزوده و درحد مخلوط شدن می زنیم .

آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک می کنیم ، به بقیه مواد اضافه می کنیم و سی ثانیه با دور کند هم زن می زنیم .

کف قالب را کاغذ روغنی می گذاریم، مایه کیک را در قالب 25*35 می ریزیم و کامل همه جای قالب پخش می کنیم .

زرد آلوهای شسته و هسته گرفته و نصف کرده را روی مایه کیک می چینیم .

در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه می گذاریم .

بعد از پخت برش می زنیم و روی کیک کمی پودر قند می ریزیم و نوش جان می کنیم😊

 

نکته 1 : حتما از یه ساعت قبل مواد لازم رو توی دمای محیط بزارید .

نکته 2 : برای پف بیشتر میزان بکینگ پودر را افزایش ندهید در این صورت در کیک شما منافذ بزرگ ایجاد خواهد شد و ظاهر کیک را خراب خواهد کرد .

نکته 3 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک زردآلو با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند