خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک زردآلو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (1)
مواد لازم:
  • تخم مرغ مرغ 3 عدد
  • آرد 2 پیمانه و نیم
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شکر 1 پیمانه
  • کره 100 گرم
  • ماست 1 پیمانه
  • روغن مایع 1 سوم پیمانه
  • زردآلو به مقدار لازم
طرز تهیه کیک زردآلو
دستور پخت کیک زردآلو

کیک زردآلو (apricot cake ) یکی از کیک های فوق العاده خوشمزه مخصوص تابستونه که طرفدارهای زیادی هم داره ، با کیک یار همراه باشین تا در منزل این کیک رو به راحتی تهیه و نوش جان کنید .

شکر و وانیل و کره و روغن مایع را با دور متوسط همزن به مدت پنج دقیقه می زنیم تا کرم و کشدار شود .

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و هر کدام را سی ثانیه با دور تند هم زن می زنیم .

ماست را افزوده و درحد مخلوط شدن می زنیم .

آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک می کنیم ، به بقیه مواد اضافه می کنیم و سی ثانیه با دور کند هم زن می زنیم .

کف قالب را کاغذ روغنی می گذاریم، مایه کیک را در قالب 25*35 می ریزیم و کامل همه جای قالب پخش می کنیم .

زرد آلوهای شسته و هسته گرفته و نصف کرده را روی مایه کیک می چینیم .

در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه می گذاریم .

بعد از پخت برش می زنیم و روی کیک کمی پودر قند می ریزیم و نوش جان می کنیم😊

 

نکته 1 : حتما از یه ساعت قبل مواد لازم رو توی دمای محیط بزارید .

نکته 2 : برای پف بیشتر میزان بکینگ پودر را افزایش ندهید در این صورت در کیک شما منافذ بزرگ ایجاد خواهد شد و ظاهر کیک را خراب خواهد کرد .

نکته 3 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.