خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک پرتقال و گردو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 3 پیمانه
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • شکر 1 پیمانه
  • گردو خورد شده 1/2 پیمانه
  • آب پرتقال 1 پیمانه
  • پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
طرز تهیه کیک پرتقال و گردو
دستور پخت کیک پرتقال و گردو

هیچ چیز به اندازه یک کیک داغ خوش عطر خانگی خصوصا در هوای سرد، نشاط آور نیست . با کیک یار همراه باشید تا با هم کیک پرتقال و گردوی فوق العاده ای رو آماده کنیم ..

ابتدا فر را روی 180 درجه روشن کرده قالب را آماده کنید .

تخم مرغ را همراه شکر حدود 5 دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن و شکل آن کش دار شود .

سپس روغن و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده در حد مخلوط شدن بزنید .

سپس آرد را همراه بکینگ پودر الک کرده در چند مرحله به مواد اضافه می کنیم و با همزن می زنیم . 

در آخر گردو را اضافه می کنیم . 

مواد را داخل قالب ریخته می توانید روی آن تکه های گردو قرار دهید . 

کیک را داخل فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 40 تا 50 دققیه بپزید.

نکته 1 : من برای زیباتر شدن کیک ته قالب یه کم شکر پاشیدم، چند حلقه پرتقال کف قالب چیدم، و چند تکه گردوی بینشون چیدم .

نکته 2 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .

نکته 3 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 4  : آرد را قاشق به قاشق به مواد اضافه نمایید ، چون در این کیک از آب پرتقال استفاده می شود ، آرد تبدیل به خمیر گلوله نشود و حالت یک دست داشته باشد .

نکته 5 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

نکته 6 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.

نکته 7 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .