هیچ چیز به اندازه یک کیک داغ خوش عطر خانگی خصوصا در هوای سرد، نشاط آور نیست . با کیک یار همراه باشید تا با هم کیک پرتقال و گردوی فوق العاده ای رو آماده کنیم ..
ابتدا فر را روی 180 درجه روشن کرده قالب را آماده کنید .
تخم مرغ را همراه شکر حدود 5 دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن و شکل آن کش دار شود .
سپس روغن و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده در حد مخلوط شدن بزنید .
سپس آرد را همراه بکینگ پودر الک کرده در چند مرحله به مواد اضافه می کنیم و با همزن می زنیم .
در آخر گردو را اضافه می کنیم .
مواد را داخل قالب ریخته می توانید روی آن تکه های گردو قرار دهید .
کیک را داخل فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 40 تا 50 دققیه بپزید.
نکته 1 : من برای زیباتر شدن کیک ته قالب یه کم شکر پاشیدم، چند حلقه پرتقال کف قالب چیدم، و چند تکه گردوی بینشون چیدم .
نکته 2 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .
نکته 3 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .
نکته 4 : آرد را قاشق به قاشق به مواد اضافه نمایید ، چون در این کیک از آب پرتقال استفاده می شود ، آرد تبدیل به خمیر گلوله نشود و حالت یک دست داشته باشد .
نکته 5 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.
نکته 6 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.
نکته 7 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .