خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک خیس ترکیه ای :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (5)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • شکر 1 لیوان
  • شیر 1 لیوان
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 1 لیوان
طرز تهیه کیک خیس ترکیه ای
دستور پخت کیک خیس ترکیه ای

 کیک خیس شکلاتی ترکیه ای ، یکی از کیک های بی نظیر است که بافتی نرم و لطیف دارد و سریع در دهان ، آب می شود.

ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا مواد  از حالت آبکی خارج شود سپس یک لیوان از مایع را بردارید و کنار بگذارید . این یک لیوان را به عنوان سس در آخر کار بر روی کیک میریزیم تا کیک حالت خیس داشته باشد .

آرد و بکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط و الک کنید و به سس اضافه کنید .

بعد یکی یکی تخم مرغها را اضافه و خوب هم بزنید .

مواد را داخل قالب بریزید و در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بگذارید .

کیک را داغ داغ بیرون بیاورید و همونجوری داخل قالب برش بزنید .

یک لیوان سس را روی کیک بریزید و بگذارید کیک کامل سرد شود، بعد از قالب خارج کنید .

😋 نوش جان کنید

 

نکته 1 : شیر و تخم مرغ را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا هم دمای محیط شوند .

نکته 2 : تخم مرغ ها را یکی یکی به مایع اضافه کنین .

نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 4 : در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنین .

نکته 5 : برای اینکه متوجه بشین کیک پخته ، پس از 40 دقیقه ، در کیک یک خلال دندان فرو کنین اگر به خلال دندان موادی از کیک نچسبید یعنی اینکه کیک آماده ست .

نکته 6 : چون مواد سس رقیق و آبکی هستند برای هم زدن سس با همزن یکی از پایه های همزن را خارج کنید تا مواد به اطراف پاشیده نشود.

نکته 7 : پودر کاکائو هر چه تیره تر و با کیفیت تر باشد، کیک خوشرنگ تر می شود.

نکته 8 : در تهیه کیک های شکلاتی ، به جای بکینگ پودر از جوش شیرین استفاده نکنین زیرا بکینگ پودر باعث بهتر شدن رنگ کاکائو در کیک می شود.