خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک سیب کاراملی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ ۳ عدد ‎
  • آرد ۲ پیمانه و نیم
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • شکر یک پیمانه و یک چهارم پیمانه
  • شیر یا ماست ۱ پیمانه
  • دارچین به میزان لازم
  • سیب دو عدد
  • پودر هل یا وانیل 1 قاشق چایخوری
  • روغن مایع ۱ پیمانه
طرز تهیه کیک سیب کاراملی
دستور پخت کیک سیب کاراملی

کیک سیب کاراملی یکی از خوشمزه ترین کیک هاست که عطر و طعم و بوی دارچین و سیب در کنار کیک ، این کیک رو خیلی خاص و بی نظیر می کنه .

ابتدا شکر را ته قالب مورد نظر می ریزیم و در مایکروفر می گذاریم تا شکر کاراملی شود . می توان این کار را روی حرارت ملایم گاز یا داخل کمترین درجه تستر و فر هم انجام داد .

شکر و روغن را داخل ظرفی ریخته و یک دقیقه با همزن می زنیم، .

تخم‌مرغ‌ها را افزوده و دو‌ دقیقه با دور‌تند هم‌زن میزنیم .

ماست را اضافه کرده و‌فقط در حد مخلوط شدن هم‌ می زنیم .

در آخر آرد و بکینگ پودر و هل را که قبلاً سه بار الک‌کرده ایم به مخلوط اضافه می کنیم ، با پره‌های هم‌زن آرد را کمی مخلوط کرده و بعد با دور تند ده ثانیه می زنیم .

شکر کاراملیه ما که آماده شد، کمی دارچین می ریزیم روش، سیب‌های پوست گرفته رو نازک برش می زنیم و روی شکر می چینیم، کمی دارچین روی سیب‌ها ریخته .

سپس مایه کیک را اضافه می کنیم .

مایه کیک را داخل فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه می گذاریم .

بعد از فر خارج کرده و همون لحظه از قالب خارج می کنیم، با گردو تزیین می کنیم و نوش جان می کنیم .

عزیزانی که میخوان این کیک رو‌ توی کافی شاپ سرو‌ کنن با یه اسکوپ بستنی عالی میشه...

 

نکته 1 : آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 2 : برای پف بیشتر میزان بکینگ پودر را افزایش ندهید در این صورت در کیک شما منافذ بزرگ ایجاد خواهد شد و ظاهر کیک را خراب خواهد کرد .

نکته 3 : مواد مورد استفاده در این کیک بهتر است به دمای محیط رسیده باشند .

نکته 4 : در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنین .

نکته 5 : برای اینکه متوجه بشین کیک پخته ، پس از 40 دقیقه ، در کیک یک خلال دندان فرو کنین اگر به خلال دندان موادی از کیک نچسبید یعنی اینکه کیک آماده ست .

نکته 6 : این کیک رو باید بلافاصله که از فر خارج میشه از قالب خارج کرد .