کیک سیب کاراملی یکی از خوشمزه ترین کیک هاست که عطر و طعم و بوی دارچین و سیب در کنار کیک ، این کیک رو خیلی خاص و بی نظیر می کنه .
ابتدا شکر را ته قالب مورد نظر می ریزیم و در مایکروفر می گذاریم تا شکر کاراملی شود . می توان این کار را روی حرارت ملایم گاز یا داخل کمترین درجه تستر و فر هم انجام داد .
شکر و روغن را داخل ظرفی ریخته و یک دقیقه با همزن می زنیم، .
تخممرغها را افزوده و دو دقیقه با دورتند همزن میزنیم .
ماست را اضافه کرده وفقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم .
در آخر آرد و بکینگ پودر و هل را که قبلاً سه بار الککرده ایم به مخلوط اضافه می کنیم ، با پرههای همزن آرد را کمی مخلوط کرده و بعد با دور تند ده ثانیه می زنیم .
شکر کاراملیه ما که آماده شد، کمی دارچین می ریزیم روش، سیبهای پوست گرفته رو نازک برش می زنیم و روی شکر می چینیم، کمی دارچین روی سیبها ریخته .
سپس مایه کیک را اضافه می کنیم .
مایه کیک را داخل فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه می گذاریم .
بعد از فر خارج کرده و همون لحظه از قالب خارج می کنیم، با گردو تزیین می کنیم و نوش جان می کنیم .
عزیزانی که میخوان این کیک رو توی کافی شاپ سرو کنن با یه اسکوپ بستنی عالی میشه...
نکته 1 : آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 2 : برای پف بیشتر میزان بکینگ پودر را افزایش ندهید در این صورت در کیک شما منافذ بزرگ ایجاد خواهد شد و ظاهر کیک را خراب خواهد کرد .
نکته 3 : مواد مورد استفاده در این کیک بهتر است به دمای محیط رسیده باشند .
نکته 4 : در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنین .
نکته 5 : برای اینکه متوجه بشین کیک پخته ، پس از 40 دقیقه ، در کیک یک خلال دندان فرو کنین اگر به خلال دندان موادی از کیک نچسبید یعنی اینکه کیک آماده ست .
نکته 6 : این کیک رو باید بلافاصله که از فر خارج میشه از قالب خارج کرد .