کیک هویج و گردو یه کیک خوش طعم و پرطرفدار است که اگر تمام نکات گفته شده رو رعایت کنین یه کیک عالی و بی نقص رو خواهید داشت ،
ابتدا شکر و تخم مرغ ها و وانیل را با دور تند همزن آنقدر می زنیم تا رنگش روشن و حجمش دوبرابر شود .
روغن و آب را افزوده و باز به مدت یک دقیقه هم می زنیم .
آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم .
حالا هویج و گردو را اضافه و مخلوط می کنیم .
سپس موادمان را در قالب چرب شده می ریزیم .
قالب را در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه می گذاریم .
طرز تهیه کرم روی کیک :
نشاسته 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
شیر 1 لیوان
برای کرم روی کیک یک قاشق نشاسته رو با یه قاشق شکر و یک لیوان شیر مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم و مدام هم می زنیم وقتی به غلظت مناسب رسید می گذاریم کمی سرد شود بعد روی کیک می ریزیم .
روش درست کردن گل های روی کیک :
هویج 2 عدد
آرد 1 پیمانه
روغن 1/4 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
زعفران دم کرده 2 قاقش غذاخوری
گلهای روی کیک رو با این دستور درست کردم👇
دو عدد هویج رو پوست گرفته می گذاریم روی حرارت تا پخته شود،
بعد پوره می کنیم، من از صافی ریز هم ردش کردم که مطمئن باشم کاملا پوره شده...
یک پیمانه آرد رو توی ماهی تابه ریختم و چند دقیقه تفت دادم تا بوی خامیش بلند بشه .
سپس بهش یک چهارم پیمانه روغن اضافه کردم .
بعد از کمی نصف پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه گلاب و دو قاشق زعفران دم کرده را اضافه و در آخر پوره هویج را اضافه می کنیم .
مدام هم می زنیم، تا وسط تابه جمع شود...
سپس از روی اجاق بر میداریم ، چند دقیقه که از دما افتاد می ریزیم داخل قیف با ماسوره گلبرگ زن، من گلها رو روی بیسکویت های کوچیک زدم (قابل توجه عزیزانی که میگن ماتوخونه امکانات نداریم، پایه نداریم، فلان نداریم) با ساده ترین چیزها میتونید بهترینا رو بسازید...
نکته 1 : برای کیک هویج بهتره از قالب میان تهی و یا کمی بزرگتر از سایز نرمال استفاده کنین تا بافت وسط کیک به دلیل وجود هویج پس از پخت نرم و چسبنده نشه و حالت سبک و عالی داشته باشه . من از قالب با قطر 30 سانتی استفاده کردم. برای قالب معمولی، قطر 27 سانتی مناسبه .
نکته 2 : حتما تخم مرغ ها رو یکی یکی مخلوط کنین .
نکته 3 : آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 4 : تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .
نکته 5 : آرد رو کم کم به مواد اضافه کنین و مواد رو هم بزنین تا کیک یک دستی تهیه کنین .
نکته 6 : فر رو نیم ساعت قبل از قرار دادن کیک در فر روشن کنین .
نکته 7 : در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنین .
نکته 8 : برای اینکه متوجه بشین کیک پخته ، پس از 40 دقیقه ، در کیک یک خلال دندان فرو کنین اگر به خلال دندان موادی از کیک نچسبید یعنی اینکه کیک آماده ست .