کدو حلوایی یکی از صیفی جات خوشمزه و مقویه که میشه با اون خوراکی های متنوع زیادی درست کرد. یکی از این خوشمزه ها کیک کدو حلواییه که مناسب هالوین هم هست ...
کدو حلوایی رو همراه دو قاشق چایخوری شکر و خیلی کم آب بذارین روی حرارت پایین تا خوب بپزه و له بشه و آبش کشیده بشه.
سپس کدو حلوایی ها رو بذارین کنار تا از داغی بیفته .
روغن و شکر رو با همزن بزنین تا شکر حل شه .
بعد یکی یکی تخم مرغ ها رو بهش اضافه کنین و خوب هم بزنین.
حالا ماست و پوره کدو حلوایی و گردو و وانیل اضافه کنین و همچنان هم بزنین تا مخلوط شه .
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو هم کم کم اضافه کنین تا مخلوط یک دستی بدست بیاد.
تو قالب چرب شده با روغن جداکننده بریزین و داخل فر داغ با دمای 170 درجه به مدت چهل و پنج دقیقه بزارید تا بپزه .
نوش جان
نکته 1 : حتما تخم مرغ ها رو یکی یکی مخلوط کنین .
نکته 2 : آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 3 : تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .
نکته 4 : آرد رو کم کم به مواد اضافه کنین و مواد رو هم بزنین تا کیک یک دستی تهیه کنین .
نکته 5 : فر رو نیم ساعت قبل از قرار دادن کیک در فر روشن کنین .
نکته 6 : در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنین .
نکته 7 : برای اینکه متوجه بشین کیک پخته ، پس از 40 دقیقه ، در کیک یک خلال دندان فرو کنین اگر به خلال دندان موادی از کیک نچسبید یعنی اینکه کیک آماده ست .