خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت تارت کیک کرمدار :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد ۲ لیوان
  • نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری یا ۱۰ گرم
  • وانیل 1 قاشق چایخوری یا 10 گرم
  • شکر ۱ استکان یا ۷۰ گرم و 4 قاشق غذاخوری
  • شیر ۲ و نیم لیوان
  • کره نصف قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۱ استکان یا ۸۰ گرم
طرز تهیه تارت کیک کرمدار
تارت کیک کرمدار دستور پخت

در قسمت مواد لازم برای کیک اندازه کل موادی رو که برای تارت کیک کرم دار لازم داریم ذکر شده مثلا نوشته شده شکر 1 استکان و 4 قاشق غذا خوری . این کل شکری هست که ما در تهیه این کیک خوشمزه نیاز داریم و برای قسمت تارت کیکمون از 1 استکان شکر استفاده می کنیم و برای قسمت کرممون از 4 قاشق غذا خوری ..

روش تهیه تارت کیک :

شکر 1 استکان 

آرد 2 لیوان

تخم مرغ 2 عدد

شیر نیم لیوان

وانیل و بکینیگ پودر

روغن مایع 1 استکان

ابتدا تارت رو آماده می کنیم، به این صورت که یک استکان شکر و نصف قاشق چای خوری وانیل و تخم مرغ‌ها رو باهم مخلوط می کنیم، پنج دقیقه باهمزن می زنیم.

نصف لیوان شیر و همه روغن رو اضافه می کنیم .

آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط و الک می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم . 

کف قالب تارت رو با روغن جداکننده (ترکیب مساوی آرد و کره و روغن مایع) چرب می کنیم .

مایه کیک رو در قالب می ریزیم و در فر 180 درجه به مدت نیم ساعت می گذاریم .

 

روش تهیه کرم :

4 قاشق غذا خوری شکر

2 لیوان شیر

1 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 

نصف قاشق غذا خوری کره

حالا میریم سراغ کرم، همه مواد کرم غیر از کره رو باهم مخلوط می کنیم و روی حرارت میذاریم، هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد، کره رو اضافه میکنیم واز روی حرارت برمیداریم تا از دما بیافتد...

بعد از سرد شدن کیک، کمی روی کیک آبمیوه میریزیم، یک عدد موز رو حلقه حلقه میکنیم و روی کیک می چینیم .

در آخر کرم رو روی کیک می ریزیم .

بعد از اینکه کرم خودشو گرفت و کامل سرد شد روی کیک رو تزئین می کنیم و نوش جان می کنیم...