خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک کرم شانتی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد دو و نیم لیوان
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل کمی
  • شیر یک لیوان
  • گردو خرد شده ۱ لیوان
  • کرم شانتی یک بسته(۷۵ گرمی)
  • روغن مایع دوسوم لیوان (۸۰گرم)
طرز تهیه کیک کرم شانتی
دستور پخت کیک کرم شانتی

کرم شانتی چیست ؟

کرم شانتی پودر خامه آماده و شیرین شده‌است که میتونین اونو از لوازم قنادی‌ها بگیرین ، درصد چربی کرم شانتی از درصد چربی خامه کمتر است .

 

ابتدا شیر و کرم شانتی را باهم مخلوط می کنیم و با دور تند هم‌زن پنج دقیقه می زنیم، تا فرم بگیرد .

تخم‌مرغ‌ها و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و پنج دقیقه می زنیم تا کرم و کش دار شود .

روغن مایع را اضافه می کنیم .

آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک می کنیم و به بقیه مایع اضافه می کنیم و چند ثانیه با دور کند هم‌زن می زنیم .

گردو و مخلوط شیر و کرم شانتی ( به اصطلاح خامه فرم گرفته مون ) را اضافه می کنیم و با لیسک دورانی مخلوط می کنیم .

مایع کیک را در قالب 20 سانت با ارتفاع ده سانت می ریزیم، می توانید از قالب 23 یا 25 سانت استفاده کنید .

در فر 160 درجه به مدت 50 دقیقه می گذاریم .

 

نکته 1 : کرم شانتی زده شده با شیر را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا آماده شود .

نکته 2 : تخم مرغ ها رو به اندازه ای بزنین که مواد به رنگ کرم روشن در آید ، اگر تخم مرغ ها خوب زده شوند ، کیک پف خیلی خوبی خواهد داشت و بوی تخم مرغ نخواهد داد .

نکته 3 : زمانیکه آرد رو به مواد اضافه می کنین ، مواد رو بصورت دورانی هم بزنین تا پف کیک نخابه (اصطلاحا مواد رو فولد کنین ) .

نکته 4 : آرد رو در چند مرحله اضافه کنین تا خمیر یکدستی ایجاد بشه .

نکته 5 : در فر رو در 20 دقیقه اول اصلا باز نکنین .

نکته 6 : بعد از گذشت 40 دقیقه از پخت کیک ، یک خلال دندون در کیک فرو کنین ، اگر از مواد کیک ، چیزی به خلال دندون نچسبید ، یعنی کیک آماده است .

نکته 7 : تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشن ، بدین منظور اونا رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین .

نکته 8 : آرد و بکینگ پودر را حتما 3 بار الک کنین .