کرم شانتی چیست ؟
کرم شانتی پودر خامه آماده و شیرین شدهاست که میتونین اونو از لوازم قنادیها بگیرین ، درصد چربی کرم شانتی از درصد چربی خامه کمتر است .
ابتدا شیر و کرم شانتی را باهم مخلوط می کنیم و با دور تند همزن پنج دقیقه می زنیم، تا فرم بگیرد .
تخممرغها و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و پنج دقیقه می زنیم تا کرم و کش دار شود .
روغن مایع را اضافه می کنیم .
آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک می کنیم و به بقیه مایع اضافه می کنیم و چند ثانیه با دور کند همزن می زنیم .
گردو و مخلوط شیر و کرم شانتی ( به اصطلاح خامه فرم گرفته مون ) را اضافه می کنیم و با لیسک دورانی مخلوط می کنیم .
مایع کیک را در قالب 20 سانت با ارتفاع ده سانت می ریزیم، می توانید از قالب 23 یا 25 سانت استفاده کنید .
در فر 160 درجه به مدت 50 دقیقه می گذاریم .
نکته 1 : کرم شانتی زده شده با شیر را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا آماده شود .
نکته 2 : تخم مرغ ها رو به اندازه ای بزنین که مواد به رنگ کرم روشن در آید ، اگر تخم مرغ ها خوب زده شوند ، کیک پف خیلی خوبی خواهد داشت و بوی تخم مرغ نخواهد داد .
نکته 3 : زمانیکه آرد رو به مواد اضافه می کنین ، مواد رو بصورت دورانی هم بزنین تا پف کیک نخابه (اصطلاحا مواد رو فولد کنین ) .
نکته 4 : آرد رو در چند مرحله اضافه کنین تا خمیر یکدستی ایجاد بشه .
نکته 5 : در فر رو در 20 دقیقه اول اصلا باز نکنین .
نکته 6 : بعد از گذشت 40 دقیقه از پخت کیک ، یک خلال دندون در کیک فرو کنین ، اگر از مواد کیک ، چیزی به خلال دندون نچسبید ، یعنی کیک آماده است .
نکته 7 : تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشن ، بدین منظور اونا رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین .
نکته 8 : آرد و بکینگ پودر را حتما 3 بار الک کنین .