0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه کیک شیفون دورنگ

طرز تهیه کیک شیفون دورنگ
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 لیوان سرپر
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • شکر 1 لیوان
  • شیر ولرم 1 لیوان
  • روغن 1/2 لیوان

کیک شیفون دورنگ دستور پخت

اول زرده و سفیده رو جدا می کنیم .

سفیده رو همراه دو قاشق شکر با همزن سه تا چهار دقیقه می زنیم .

تا حدی که وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه، میزاریمش یخچال ...

زرده تخم‌مرغ و شکر و وانیل رو به مدت سه دقیقه می زنیم تا کرم و کشدار شود .

روغن مایع و در آخر شیر را اضافه می کنیم...

آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم و با دور کند همزن بیست ثانیه می زنیم...

حالا سفیده را ‌در دو مرحله به بقیه مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم...

مواد را در قالب می ریزیم و به مدت نیم ساعت در فر 170 درجه می گذاریم...

برای قسمت شکلاتی همین مواد فقط نصف لیوان از آرد رو برداشتم و نصف لیوان پودرکاکائو اضافه کردم...

 

 

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور