طرز تهیه کیک شیفون دورنگ

زمان پخت : 30 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : حرفه ای

تعداد بازدید : 1469

نوشته شده توسط : نیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک شیفون دورنگ

1 تخم مرغ 4 عدد
2 آرد 2 لیوان سرپر
3 بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
4 وانیل 1/2 قاشق چای خوری
5 شکر 1 لیوان
6 شیر ولرم 1 لیوان
7 روغن 1/2 لیوان

اول زرده و سفیده رو جدا می کنیم .

سفیده رو همراه دو قاشق شکر با همزن سه تا چهار دقیقه می زنیم .

تا حدی که وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه، میزاریمش یخچال ...

زرده تخم‌مرغ و شکر و وانیل رو به مدت سه دقیقه می زنیم تا کرم و کشدار شود .

روغن مایع و در آخر شیر را اضافه می کنیم...

آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم و با دور کند همزن بیست ثانیه می زنیم...

حالا سفیده را ‌در دو مرحله به بقیه مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم...

مواد را در قالب می ریزیم و به مدت نیم ساعت در فر ۱۷۰ درجه می گذاریم...

برای قسمت شکلاتی همین مواد فقط نصف لیوان از آرد رو برداشتم و نصف لیوان پودرکاکائو اضافه کردم...

 

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک شیفون دورنگ با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند