خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شیفون دورنگ :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 لیوان سرپر
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • شکر 1 لیوان
  • شیر ولرم 1 لیوان
  • روغن 1/2 لیوان
طرز تهیه کیک شیفون دورنگ
کیک شیفون دورنگ دستور پخت

اول زرده و سفیده رو جدا می کنیم .

سفیده رو همراه دو قاشق شکر با همزن سه تا چهار دقیقه می زنیم .

تا حدی که وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه، میزاریمش یخچال ...

زرده تخم‌مرغ و شکر و وانیل رو به مدت سه دقیقه می زنیم تا کرم و کشدار شود .

روغن مایع و در آخر شیر را اضافه می کنیم...

آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم و با دور کند همزن بیست ثانیه می زنیم...

حالا سفیده را ‌در دو مرحله به بقیه مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم...

مواد را در قالب می ریزیم و به مدت نیم ساعت در فر 170 درجه می گذاریم...

برای قسمت شکلاتی همین مواد فقط نصف لیوان از آرد رو برداشتم و نصف لیوان پودرکاکائو اضافه کردم...