خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت شیرینی پاستانه گردویی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • آرد 4 لیوان
  • پودرقند 7 قاشق غذاخوری
  • روغن 80 گرم
  • کره 125 گرم
  • گردو مقداری
  • سفیده تخم مرغ 1 عدد
  • سرکه سیب 2 قاشق مرباخوری
  • شکلات 80 گرم
  • وانیل شکری 1 پاکت یا 5 گرم
طرز تهیه شیرینی پاستانه گردویی
شیرینی پاستانه گردویی دستور پخت

کره، پودر قند، سرکه، سفیده تخم مرغ، روغن مایع ، را در ظرفی ریخته و تا وقتی که یکدست شوند هم بزنید .

سپس آرد و وانیل را در حالی که الک می کنید به مواد اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی شود(آرد را با کنترل بریزید)

خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و با وردنه باز کنید و با قالب شکل گل برش بزنید .

در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید .

در فر 180 درجه از قبل گرم شده بذارید تا وقتی که کمی سرخ شود(حدود 15 تا 25 دقیقه) .

روی کوکی پخته و خنک شده یک قاشق مرباخوری شکلات آب شده به روش بن ماری بذارید و روی شکلات گردو بذارید و تا وقتی که شکلات سفت شود صبر کنید.