طرز تهیه شیرینی پاستانه گردویی

زمان پخت : 25 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 312

نوشته شده توسط : نیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه شیرینی پاستانه گردویی

1 آرد 4 لیوان
2 پودرقند 7 قاشق غذاخوری
3 روغن 80 گرم
4 کره 125 گرم
5 گردو مقداری
6 سفیده تخم مرغ 1 عدد
7 سرکه سیب 2 قاشق مرباخوری
8 شکلات 80 گرم
9 وانیل شکری 1 پاکت یا 5 گرم

کره، پودر قند، سرکه، سفیده تخم مرغ، روغن مایع ، را در ظرفی ریخته و تا وقتی که یکدست شوند هم بزنید .

سپس آرد و وانیل را در حالی که الک می کنید به مواد اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی شود(آرد را با کنترل بریزید)

خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و با وردنه باز کنید و با قالب شکل گل برش بزنید .

در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید .

در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارید تا وقتی که کمی سرخ شود(حدود 15 تا 25 دقیقه) .

روی کوکی پخته و خنک شده یک قاشق مرباخوری شکلات آب شده به روش بن ماری بذارید و روی شکلات گردو بذارید و تا وقتی که شکلات سفت شود صبر کنید.

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه شیرینی پاستانه گردویی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند