0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه شیرینی مشهدی

طرز تهیه شیرینی مشهدی
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 500 گرم
  • پودرقند 120 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • شکر 1 پیمانه
  • آب 1/2 پیمانه
  • کره 200 گرم
  • عسل به دلخواه
  • گلاب 1/2 پیمانه
  • پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
  • شربت 1/4 پیمانه
  • مارمالاد به دلخواه

شیرینی مشهدی دستور پخت

قبل از هر کاری شربت را آماده می کنیم،

به این صورت که همه مواد شامل گلاب ، آب ، شکر را باهم مخلوط و روی حرارت ملایم به مدت بیست دقیقه می گذاریم بجوشد،

بعد از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود...

کره و پودر قند را با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شود .

بعد پودر هل و یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و با همزن می زنیم .

شربت را اضافه و دوباره با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شوند .

آرد و بکینگ پودر رو به مایه اضافه و با دست شروع می کنیم به مخلوط کردن و مقداری ورز می دهیم .

خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت پانزده دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت می دهیم...

خمیر را پهن کرده، به قطر چند میلی متر بازش می کنیم و بعد هم قالب می زنیم .

خمیر زیر شیرینی رو قالب ساده و خمیر روی شیرینی رو با قالب میان تهی...

در سینی فر می چینیم .

بعد در طبقه وسط فر قرار می دهیم با دمای 175 درجه به مدت 15 دقیقه...

بعد از پخت یک طرف شیرینی ها را مارمالاد می‌مالیم و حالا جفت شیرینی ها رو روی هم قرار می دهیم .

در آخر هم برای تزیین از مغزهای دلخواه روی شیرینی استفاده می کنیم .

میتوانید کمی عسل روی شیرینی بمالید تا مغزها جدا نشوند.

من برای تزئین از شکلات بنماری و پودر پسته استفاده کردم.

نوش جان

 

نکته:
من به جای شربت از عسل طبیعی استفاده می کنم... (یک چهارم پیمانه عسل)

 

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور