1 | تخم مرغ | 2 عدد |
2 | آرد | 500 گرم |
3 | پودرقند | 120 گرم |
4 | بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
5 | شکر | 1 پیمانه |
6 | آب | 1/2 پیمانه |
7 | کره | 200 گرم |
8 | عسل | به دلخواه |
9 | گلاب | 1/2 پیمانه |
10 | پودر هل | 1/2 قاشق چای خوری |
11 | شربت | 1/4 پیمانه |
12 | مارمالاد | به دلخواه |
قبل از هر کاری شربت را آماده می کنیم،
به این صورت که همه مواد شامل گلاب ، آب ، شکر را باهم مخلوط و روی حرارت ملایم به مدت بیست دقیقه می گذاریم بجوشد،
بعد از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود...
کره و پودر قند را با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شود .
بعد پودر هل و یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و با همزن می زنیم .
شربت را اضافه و دوباره با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شوند .
آرد و بکینگ پودر رو به مایه اضافه و با دست شروع می کنیم به مخلوط کردن و مقداری ورز می دهیم .
خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت پانزده دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت می دهیم...
خمیر را پهن کرده، به قطر چند میلی متر بازش می کنیم و بعد هم قالب می زنیم .
خمیر زیر شیرینی رو قالب ساده و خمیر روی شیرینی رو با قالب میان تهی...
در سینی فر می چینیم .
بعد در طبقه وسط فر قرار می دهیم با دمای 175 درجه به مدت 15 دقیقه...
بعد از پخت یک طرف شیرینی ها را مارمالاد میمالیم و حالا جفت شیرینی ها رو روی هم قرار می دهیم .
در آخر هم برای تزیین از مغزهای دلخواه روی شیرینی استفاده می کنیم .
میتوانید کمی عسل روی شیرینی بمالید تا مغزها جدا نشوند.
من برای تزئین از شکلات بنماری و پودر پسته استفاده کردم.
نوش جان
نکته:
من به جای شربت از عسل طبیعی استفاده می کنم... (یک چهارم پیمانه عسل)