خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت شیرینی مشهدی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 500 گرم
  • پودرقند 120 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • شکر 1 پیمانه
  • آب 1/2 پیمانه
  • کره 200 گرم
  • عسل به دلخواه
  • گلاب 1/2 پیمانه
  • پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
  • شربت 1/4 پیمانه
  • مارمالاد به دلخواه
طرز تهیه شیرینی مشهدی
دستور پخت شیرینی مشهدی

قبل از هر کاری شربت را آماده می کنیم،

به این صورت که همه مواد شامل گلاب ، آب ، شکر را باهم مخلوط و روی حرارت ملایم به مدت بیست دقیقه می گذاریم بجوشد،

بعد از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود...

کره و پودر قند را با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شود .

بعد پودر هل و یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و با همزن می زنیم .

شربت را اضافه و دوباره با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شوند .

آرد و بکینگ پودر رو به مایه اضافه و با دست شروع می کنیم به مخلوط کردن و مقداری ورز می دهیم .

خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت پانزده دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت می دهیم...

خمیر را پهن کرده، به قطر چند میلی متر بازش می کنیم و بعد هم قالب می زنیم .

خمیر زیر شیرینی رو قالب ساده و خمیر روی شیرینی رو با قالب میان تهی...

در سینی فر می چینیم .

بعد در طبقه وسط فر قرار می دهیم با دمای 175 درجه به مدت 15 دقیقه...

بعد از پخت یک طرف شیرینی ها را مارمالاد می‌مالیم و حالا جفت شیرینی ها رو روی هم قرار می دهیم .

در آخر هم برای تزیین از مغزهای دلخواه روی شیرینی استفاده می کنیم .

میتوانید کمی عسل روی شیرینی بمالید تا مغزها جدا نشوند.

من برای تزئین از شکلات بنماری و پودر پسته استفاده کردم.

نوش جان

 

نکته:
من به جای شربت از عسل طبیعی استفاده می کنم... (یک چهارم پیمانه عسل)