1 | تخم مرغ | 2 عدد |
2 | آرد | 2 لیوان و نیم |
3 | پودرقند | 2 قاشق غذاخوری |
4 | بکینگ پودر | 10 گرم |
5 | شکر | 2 لیوان |
6 | آب | 2 لیوان |
7 | کره | 150 گرم |
8 | آبلیمو | چند قطره |
9 | ماست | 1 قاشق غذا خوری |
10 | گلاب | 1/4 پیمانه |
11 | هل | مقداری |
12 | پودر نارگیل | 1 قاشق غذا خوری |
13 | ایرمیک | 1 قاشق غذا خوری |
یه شیرینی خوشمزه و عالی با بافت ترد از کشور ترکیه
ابتدا آبلمیو ، آب ، شکر را با هم مخلوط کرده تا مواد شربت آماده شود .
سپس شربت را بجوشانید .
وقتی شروع به جوشیدن کرد 15 دقیقه دیگر بجوشانید و خاموش کرده کنار بذارید خنک شود .
تمام مواد خمیر تاتلی که شامل پودر قند، تخم مرغ ، ماست ، کره ، آرد ، بکینگ پودر ، ایرمیک را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد(آرد را کم کم و با کنترل بریزید) .
تیکه های کوچکی از خمیر برداشته روی شانه تمیز ، خمیر را باز کرده و داخلش گردو یا فندق آسیاب شده که با مقداری گلاب بصورت خمیر در آوردید بزارید و سپس خمیر را بسته مثل عکس شکل بدین .
بعد از اینکه همه را شکل دادین زرده تخم مرغ زده و کمی زعفرون رو با هم مخلوط کرده و با برس روش بمالید.
وسط تاتلی بادام خام بذارید .
در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید .
روی تاتلی داغ شربت خنک بریزید .
این شیرینی بسیار عالی وخوش طعم است حتما امتحان کنید .