با یه خوشمزه دیگه اومدم خدمتتون . این شیرینی نیازی به فر نداره و یخچالی هست .
شکلات رو به روش بنماری آب می کنیم (من از پنجاه گرم شکلات تلخ و پنجاه گرم شکلات معمولی استفاده کردم) .
کف قالب سیلیکونی می ریزیم .(تقریبا نصف قالب)
در یخچال می گذاریم...
حالا آرد نخودچی را درون ظرف مورد نظر الک کرده و روی حرارت ملایم یک ربع تفت می دهیم .
روغن را اضافه می کنیم .
پودر قند و در آخر پودر هل را اضافه می کنیم (من نصف مقدار پودر قند رو ریختم) .
شکلات رو از یخچال خارج می کنیم و گرم گرم بقیه مواد رو روی شکلاتا می ریزیم ، نزارید سرد بشه چون بعد از هم جدا میشن .
حالا در یخچال می گذاریم و دو ساعت بعد از قالب خارج می کنیم...
نکاتی جهت بهتر شدن برشتوک نخودچی :
نکته 1 : اگه قالب سیلیکونی ندارید، اول مواد برشتوک رو درست کنید کف ظرف مناسب بریزید، بعد روش شکلات بریزید و بعد از دوساعت برش بدید...
نکته 2 : پودر قند را داخل مواد الک کنید.
نکته 3 : برشتوک در ظرف دردار به مدت دوهفته در ظرف دردار و داخل یخچال قابل نگه داریست. اگر از روغن جامد استفاده کنید ماندگاری بیشتری خواهد داشت.