خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت برشتوک نخودچی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • پودرقند 80 گرم
  • کره 100 گرم
  • شکلات تخته ای 100 گرم
  • پودر هل 1 قاشق چای خوری
  • آرد نخودچی 150 گرم
طرز تهیه برشتوک نخودچی
دستور پخت برشتوک نخودچی

با یه خوشمزه دیگه اومدم خدمتتون . این شیرینی نیازی به فر نداره و یخچالی هست .

 

شکلات رو به روش بنماری آب می کنیم (من از پنجاه گرم شکلات تلخ و پنجاه گرم شکلات معمولی استفاده کردم) .

کف قالب سیلیکونی می ریزیم .(تقریبا نصف قالب)

در یخچال می گذاریم...

حالا آرد نخودچی را درون ظرف مورد نظر الک کرده و روی حرارت ملایم یک ربع تفت می دهیم .

روغن را اضافه می کنیم .

پودر قند و‌ در آخر پودر هل را اضافه می کنیم (من نصف مقدار پودر قند رو ریختم) .

شکلات رو از یخچال خارج می کنیم و گرم گرم بقیه مواد رو روی شکلاتا می ریزیم ، نزارید سرد بشه چون بعد از هم جدا میشن .

حالا در یخچال می گذاریم و دو ساعت بعد از قالب خارج می کنیم...

 

نکاتی جهت بهتر شدن برشتوک نخودچی :

نکته 1 : اگه قالب سیلیکونی ندارید، اول مواد برشتوک رو‌ درست کنید کف ظرف مناسب بریزید، بعد روش شکلات بریزید و بعد از دوساعت برش بدید...

نکته 2 : پودر قند را داخل مواد الک کنید.

نکته 3 : برشتوک در ظرف دردار به مدت دوهفته در ظرف دردار و داخل یخچال قابل نگه داریست. اگر از روغن جامد استفاده کنید ماندگاری بیشتری خواهد داشت.