کره رو با همزن می زنیم تا پوک بشه .
پودر قند رو اضافه می کنیم و پنج دقیقه با همزن می زنیم، تا حسابی رنگش روشن بشه .
این وسط وانیل رو هم اضافه می کنیم .
تخم مرغ رو اضافه و یک دقیقه دیگر هم می زنیم .
حالا آرد رو اضافه می کنیم و مواد رو با لیسک هم می زنیم .
کشمش رو در آخر ریخته و بعد از مخلوط کردن مواد رو در قیف بدون ماسوره می ریزیم .
توی سینی فر کاغذ روغنی انداخته، شیرینی ها رو با فاصله روی سینی با قیف یا قاشق می زنیم، زیاد بزرگنباشن چون پخش میشن .
روشون کمی پودر قند الک می کنیم و در فر 170 درجه به مدت 15 دقیقه می گذاریم...
نکاتی جهت پخت بهتر کیک کشمشی کره ای :
نکته 1 : تمام مواد خشک را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال بیرون آورید تا هم دمای محیط شود .
نکته 2 : زمانیکه فر را روشن میکنید تا گرم شود ، سینی فر را بیرون آورید ، ما موادمان را بر روی سینی فر هم دمای محیط قرار می دهیم .
نکته 3 : کشمش ها را قبل از اینکه در مواد شیرینی بریزید ، خوب بشویید و آبگیری کنید .
نکته 4 : برای اینکه مطمئن شویم که شیرینی ها پخته شده اند یا نه لبه های شیرینی ها را نگاه می کنیم اگر طلایی شده بودند شیرینی ها آماده شده اند و سینی را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا شیرینی کشمشی ها کمی خنک شوند و بعد از روی کاغذ روغنی یا سینی فر آرام جدا می کنیم و در ظرف می چینیم .
نکته 5 : عزیزانی که توی تستر می پزند دمای فر رو روی 130 بزارن چون حرارت تستر زیاده، زود شیرینی می پزه و پخش نمیشه، شیرینی کشمشی کوپولی دارید اونوقت🤣...
نکته 6 : به جای کره میتونید از روغن جامد استفاده کنید...