فر را درجه 180 سانتی گراد روشن کنید .
پودر قند و آرد و پود کاسترد را چند بار الک کنید .
کره و وانیل را به مواد خشک اضافه کنید ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست اید . (زیاد ورز ندهید)
از خمیر توپهایی برداشته و با فاصله می چینیم توی سینی فر بعد با چنگال روش کمی فشار می دهیم تا نقش بگیرن .
در فر گرم 20 دقیقه می پزیم .
تا شیرینیها سرد نشده بهش دست نزنید ،
وقتی شیرینی سرد شد شکلات رو بنماری کنید و شیرینیها رو تا نیمه داخل شکلات بزنید و روشو با پودر پسته ، پودر نارگیل ، کنجد یا هر چیزی که دوست داشتید تزئین کنید .
نکاتی جهت پخت بهتر شیرینی کاستارد :
نکته 1 : برای اینکه بفهمیم که شیرینی ها پختن کافیه بعد از 15 دقیقه زیر شیرینی رو نگاه کنیم ، اگه زیرشون یکم طلایی شده بود یعنی پختن و آماده هستن .
نکته 2 : یک ربع قبل از قرار دادن شیرینی ها در فر ، آنرا روشن کنید .
نکته 3 : شیرینی ها در طبقه وسط فر و در دمای 180درجه و به مدت 15دقیقه قرار بدین .
نکته 4 : مواد خشکی که در یخچال نگهداری می کنین رو نیم ساعت قبل از شروع کار بیرون یخچال قرار بدین تا هم دمای محیط بشه .
نکته 5 : این شیرینی تغییر رنگ نمیده با این مواد 50 عدد شیرینی 15 گرمی در اومد...