خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کوکی کاسترد :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آرد 280 گرم
  • پودرقند 120 گرم
  • وانیل 1/8 قاشق چايخوري
  • کره 300 گرم
  • پودر کاسترد 150 گرم
طرز تهیه طرز تهیه کوکی کاسترد
دستور پخت کوکی کاسترد

فر را درجه 180 سانتی گراد روشن کنید .

پودر قند و آرد و پود کاسترد را چند بار الک کنید .

کره و وانیل را به مواد خشک اضافه کنید ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست اید . (زیاد ورز ندهید)

از خمیر توپهایی برداشته و با فاصله می چینیم توی سینی فر بعد با چنگال روش کمی فشار می دهیم تا نقش بگیرن .

در فر گرم 20 دقیقه می پزیم .

تا شیرینی‌ها سرد نشده بهش دست نزنید ،

وقتی شیرینی سرد شد شکلات رو بنماری کنید و شیرینی‌ها رو تا نیمه داخل شکلات بزنید و روشو با پودر پسته ، پودر نارگیل ، کنجد یا هر چیزی که دوست داشتید تزئین کنید .

 

نکاتی جهت پخت بهتر شیرینی کاستارد :

نکته 1 : برای اینکه بفهمیم که شیرینی ها پختن کافیه بعد از 15 دقیقه زیر شیرینی رو نگاه کنیم ، اگه زیرشون یکم طلایی شده بود یعنی پختن و آماده هستن .

نکته 2 : یک ربع قبل از قرار دادن شیرینی ها در فر ، آنرا روشن کنید .

نکته 3 : شیرینی ها در طبقه وسط فر و در دمای 180درجه و به مدت 15دقیقه قرار بدین .

نکته 4 : مواد خشکی که در یخچال نگهداری می کنین رو نیم ساعت قبل از شروع کار بیرون یخچال قرار بدین تا هم دمای محیط بشه .

نکته 5 : این شیرینی تغییر رنگ نمیده با این مواد 50 عدد شیرینی 15 گرمی در اومد...