زرده تخممرغ و وانیل را با همزن می زنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند .
بعد پودر قند را اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم .
آرد را اضافه و مخلوط می کنیم .
در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم می زنیم .
با قاشق چای خوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم می ریزیم، کم بریزید چون پخش میشه .
بعد توی فر 130 درجه به مدت 10 دقیقه بگذارید...
حواستون باشه در فر رو باز نکنید ، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید ، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا کنید ،
می تونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید ، تا مثل شیرینی های بیرون بشه .
نووووووش جان
نکاتی جهت پخت بهتر شیرینی پفکی گردویی :
نکته 1 : وسط این شیرینى بعد از پخت ممکنه نرم و مرطوب بنظر بیاد ، که مشکلی نیست و کمی در محیط قرار بگیره خشک میشه .
نکته 2 : هرچی تکه های گردو درشت تر باشه، شیرینی آماده شدمون حجیم تر خواهد بود.
نکته 3 : بجای قاشق می تونین با کمک قیف و ماسوره ى ساده مواد رو توی سینی فر بزارید .
نکته 4 : سینی فر را طبقه وسط فر قرار می دهیم .