خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت شیرینی پفکی گردویی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آرد 1 قاشق مرباخوری
  • پودرقند 1/2 لیوان
  • وانیل کمی
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • گردو 1/2 لیوان
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی
دستور پخت شیرینی پفکی گردویی

زرده تخم‌مرغ و وانیل را با همزن می زنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند .

بعد پودر قند را اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم .

آرد را اضافه و مخلوط می کنیم .

در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم می زنیم .

با قاشق چای خوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم می ریزیم، کم بریزید چون پخش میشه .

بعد توی فر 130 درجه به مدت 10 دقیقه بگذارید...

حواستون باشه در فر رو باز نکنید ، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید ، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا کنید ،

می تونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید ، تا مثل شیرینی های بیرون بشه .

نووووووش جان

 

نکاتی جهت پخت بهتر شیرینی پفکی گردویی :

نکته 1 : وسط این شیرینى بعد از پخت ممکنه نرم و مرطوب بنظر بیاد ، که مشکلی نیست و کمی در محیط قرار بگیره خشک میشه .

نکته 2 : هرچی تکه های گردو درشت تر باشه، شیرینی آماده شدمون حجیم تر خواهد بود.

نکته 3 : بجای قاشق می تونین با کمک قیف و ماسوره ى ساده مواد رو توی سینی فر بزارید .

نکته 4 : سینی فر را طبقه وسط فر قرار می دهیم .