طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

زمان پخت : 10 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 697

نوشته شده توسط : نیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی گردویی

1 آرد 1 قاشق مرباخوری
2 پودرقند 1/2 لیوان
3 وانیل کمی
4 زرده تخم مرغ 3 عدد
5 گردو 1/2 لیوان

زرده تخم‌مرغ و وانیل را با همزن می زنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند .

بعد پودر قند را اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم .

آرد را اضافه و مخلوط می کنیم .

در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم می زنیم .

با قاشق چای خوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم می ریزیم، کم بریزید چون پخش میشه .

بعد توی فر ۱۳۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید...

حواستون باشه در فر رو باز نکنید ، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید ، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا کنید ،

می تونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید ، تا مثل شیرینی های بیرون بشه .

نووووووش جان

 

نکاتی جهت پخت بهتر شیرینی پفکی گردویی :

نکته 1 : وسط اين شيرينى بعد از پخت ممكنه نرم و مرطوب بنظر بياد ، که مشکلی نیست و کمی در محیط قرار بگیره خشک میشه .

نکته 2 : هرچی تکه های گردو درشت تر باشه، شیرینی آماده شدمون حجیم تر خواهد بود.

نکته 3 : بجای قاشق می تونین با كمك قيف و ماسوره ى ساده مواد رو توی سینی فر بزارید .

نکته 4 : سینی فر را طبقه وسط فر قرار می دهیم .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند