مواد لازم:
آرد 150 گرم
کره 75 گرم
پودر قند 1 قاشق سوپحوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر نصف لیوان
آب لیمو 1 تا دو قاشق غذا خوری
نمک به مقدار خیلی کم
طرز تهیه:
ابتدا خمیر تارت را مطابق دستور زیر اماده میکنیم :
آرد را در ظرفی میریزیم زرده تخم مرغ را با یک قاشق سوپخوری پودر قند و کمی نمک مخلوط میکنیم کره را میگذاریم کمی نرم شود بعد آن را با زرده تخم مرغ و شیر سط آرد میریزیم و به هم میزنیم این مایع را با نوک انگشتان لش میدهیم تا تمام مواد مخلوط شده خمیر نرمی به دست آید کف قالب مخصوص تارت را که لبه آن کوتاه است ب چرب میکنیم سپس خمیر را روی میز با نورد کل دایره و کمی بزرگتر از قالب باز میکنیم قالب را روی خمیر میگذاریم و خمیر اضافه از لبه قالب را ف و مرتب میبریم خمیر را در قالب میاندازیم اطراف لبه آن را به شکل دالبر میآوریم 3 تا 4 دانه از سیبها را پوست کنده آنها را 4 قاچ میکنیم م وسط آنها را میگیریم بعد سیبها را خرد کرده با یک دوم لیوان آب و 100 گرم شکر و کمی آبلیمو در ظرفی میریزیم و آن را روی حرارت ملایم ار میدهیم بعد از آنکه سیبها کاملاً پخته شد آب آنها تبخیر گردید آنها را در صافی ریخته با پشت قاشق م میکنیم تا از صافی رد شود و به شکل پوره درآید ن پوره را روی سطح خمیر در قالب میریزیم 6 تا 7 عدد باقیمانده سیب پوست کنده از وسط نصف میکنیم تخمها و قسمت سفت سیب را برمیداریم و هر نیمه را در شش قسمت مساوی قاچ کرده طور منظم روی پوره سیب دور ظرف میچینیم کمی شکر روی سیبها میپاشیم فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم کنیمقالب را روی اولین پنجره فر از طرف پایین قرار میدهیم فر را میبندیم به مدت 30 دقیقه میگذاریم قالب در فر بماند و نان تارت کمی برشته شود بعد قالب را روی آخرین پنجره طرف بالا قرار میدهیم مدت 15 تا 20 دقیقه دیگر باید بماند سطح سیبها کمی برشته شود قالب را بیرون میآوریم میگذاریم کاملاً سرد شود بعد تارت را با احتیاط قالب خارج میکنیم به طوری که خرد نشود را در ظرف مناسبی قرار میدهیم و بستنی وانیلی را با قاشق مخصوص بستنی شکل گرد و مدور در میآوریم و وسط ظرف روی پوره سیب میچینیم باید توجه داشت که تارت کاملاً سرد شود د بستنی در وسط آن چیده شود در غیر این صورت بستنی آب میشود