کیک پرتقال یکی از کیک های خوشمزه مناسب برای فصل پاییز و زمستان است . پرتقال ، ویتامین ث فراوانی دارد . بدن روزانه به یک حدی از ویتامین ث نیاز دارد که این مقدار را می توانید از خوردن یک پرتقال در روز بدست آورید. برای جذب کامل قرص آهن ، خوردن ویتامین ث ضروری است این ویتامین قدرت جذب آهن را زیاد می کند. در نهایت ما تهیه این کیک را به شما پیشنهاد می کنیم .
روغن و شکر رو داخل کاسه بریزید و با همزن هم بزنید تا شکر حل بشه.
بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید.
حالا رنده پوست پرتقال رو هم مخلوط بقیه مواد کنید.
بعد آرد و نمک و پکینگ پودر رو باهم چند بار الک کنید و قاشق قاشق به مخلوط اضافه کنید.
آب پرتقال رو هم در همین فاصله اضافه کنید.
به این شکل که کمی آب پرتقال و چند قاشق آرد مجدد آب پرتقال و آرد تا تمام شوند .
و بعد یکنواخت مخلوط رو هم بزنید.
ته قالب رو چرب و یا کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک رو داخلش بریزید و اون رو داخل فری که از قبل گرم شده ، با دمای 180 درجه بگذارید.
نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .
نکته 2 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .
نکته 3 : آرد را قاشق به قاشق به مواد اضافه نمایید ، چون در این کیک از آب پرتقال استفاده می شود ، آرد تبدیل به خمیر گلوله نشود و حالت یک دست داشته باشد .
نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.
نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.
نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .