طرز تهیه کیک پرتقال

زمان پخت : 45 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 271

نوشته شده توسط : سرآشپز خلاق

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک پرتقال

1 تخم مرغ ۳ عدد
2 آرد ۲ونیم لیوان
3 بکینگ پودر ۲قاشق چایخوری
4 شکر ۱ونیم لیوان
5 نمک یک پنس
6 روغن مایع ۲/۳ لیوان
7 آب پرتقال ۲/۳لیوان
8 پوست پرتقال مقداری

کیک پرتقال یکی از کیک های خوشمزه مناسب برای فصل پاییز و زمستان است .  پرتقال ، ویتامین ث فراوانی دارد . بدن روزانه به یک حدی از ویتامین ث نیاز دارد که این مقدار را می توانید از خوردن یک پرتقال در روز بدست آورید. برای جذب کامل قرص آهن ، خوردن ویتامین ث ضروری است این ویتامین قدرت جذب آهن را زیاد می کند. در نهایت ما تهیه این کیک را به شما پیشنهاد می کنیم .

روغن و شکر رو داخل کاسه بریزید و با همزن هم بزنید تا شکر حل بشه.

بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید.

حالا رنده پوست پرتقال رو هم مخلوط بقیه مواد کنید.

بعد آرد و نمک و پکینگ پودر رو باهم چند بار الک کنید و قاشق قاشق به مخلوط اضافه کنید.

آب پرتقال رو هم در همین فاصله اضافه کنید.

به این شکل که کمی آب پرتقال و چند قاشق آرد مجدد آب پرتقال و آرد تا تمام شوند .

و بعد یکنواخت مخلوط رو هم بزنید.

ته قالب رو چرب و یا کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک رو داخلش بریزید و اون رو داخل فری که از قبل گرم شده ، با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید.

 

نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .

نکته 2 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 3 : آرد را قاشق به قاشق به مواد اضافه نمایید ، چون در این کیک از آب پرتقال استفاده می شود ، آرد تبدیل به خمیر گلوله نشود و حالت یک دست داشته باشد .

نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.

نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .

 

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک پرتقال با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند