خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک پرتقال :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سرآشپز خلاق
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد ۲ونیم لیوان
  • بکینگ پودر ۲قاشق چایخوری
  • شکر ۱ونیم لیوان
  • نمک یک پنس
  • روغن مایع ۲/۳ لیوان
  • آب پرتقال ۲/۳لیوان
  • پوست پرتقال مقداری
طرز تهیه کیک پرتقال
دستور پخت کیک پرتقال

کیک پرتقال یکی از کیک های خوشمزه مناسب برای فصل پاییز و زمستان است .  پرتقال ، ویتامین ث فراوانی دارد . بدن روزانه به یک حدی از ویتامین ث نیاز دارد که این مقدار را می توانید از خوردن یک پرتقال در روز بدست آورید. برای جذب کامل قرص آهن ، خوردن ویتامین ث ضروری است این ویتامین قدرت جذب آهن را زیاد می کند. در نهایت ما تهیه این کیک را به شما پیشنهاد می کنیم .

روغن و شکر رو داخل کاسه بریزید و با همزن هم بزنید تا شکر حل بشه.

بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید.

حالا رنده پوست پرتقال رو هم مخلوط بقیه مواد کنید.

بعد آرد و نمک و پکینگ پودر رو باهم چند بار الک کنید و قاشق قاشق به مخلوط اضافه کنید.

آب پرتقال رو هم در همین فاصله اضافه کنید.

به این شکل که کمی آب پرتقال و چند قاشق آرد مجدد آب پرتقال و آرد تا تمام شوند .

و بعد یکنواخت مخلوط رو هم بزنید.

ته قالب رو چرب و یا کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک رو داخلش بریزید و اون رو داخل فری که از قبل گرم شده ، با دمای 180 درجه بگذارید.

 

نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .

نکته 2 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 3 : آرد را قاشق به قاشق به مواد اضافه نمایید ، چون در این کیک از آب پرتقال استفاده می شود ، آرد تبدیل به خمیر گلوله نشود و حالت یک دست داشته باشد .

نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.

نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .