ابتدا آرد ، پودر کاکایو ، جوش شیرین (یا بکینگ پودر ) ، شکر ، نمک و وانیل رو در ظرفی خوب با هم مخلوط کنین .
سپس اونا رو 2 تا 3 بار توی ظرف بزرگی الک کنین .
آب رو به مخلوط اضافه کرده و هم بزنین تا موادمون حسابی قاطی بشه،
آخر کار هم مایونز رو اضافه کنین و هم بزنین تا یک مایع یکدست بدست بیاد .
قالب رو چرب کنید و کمی آرد بپاشین درصورت تمایل می تونین مغز آجیل خرد شده رو هم ته ظرف بریزین .
مایع کیک رو تو قالب بریزین و در فری که از قبل با دمای 180درجه روشن کردین و فر هم گرم شده بپزید .
دیدید چقدر راحت میشه این کیک رو درست کرد . پیشنهاد می کنم که حتما تستش کنید و ازش لذت ببرید .
نکته 1 : من به جای جوش شیرین از بکینگ پودر استفاده کردم.
نکته 2 : اصلا نگران مزه و طعم مایونز توی کیک نباشین . به هیچ وجه کیک مزه مایونز رو نمیده .
نکته 3 : فر رو 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک روشن کنین که گرم باشه .
نکته 4 : حتما مواد خشک رو 2 تا 3 بار الک کنین .
نکته 5 : مدت زمان پخت کیک 40 دقیقه است در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر را باز نکنین تا پف کیک خراب نشه . بعد از 30 دقیقه می تونین با یه خلال دندون کیک رو تست کنین اگر به خلال دندون موادی از کیک نچسبید ، یعنی کیک پخته و میتونین از فر خارج کنین .