خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک مایونز شکلاتی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سرآشپز خلاق
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آرد 2 پیمانه
  • وانیل کمی
  • شکر یک پیمانه
  • آب با دمای معمولی یک پیمانه (من از شیر استفاده کر
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
  • سس مایونز یک پیمانه
  • جوش شیرین دوقاشق چایخوری
  • پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک مایونز شکلاتی
دستور پخت کیک مایونز شکلاتی

ابتدا آرد ، پودر کاکایو ، جوش شیرین (یا بکینگ پودر ) ، شکر ، نمک و وانیل  رو در ظرفی خوب با هم مخلوط کنین .

سپس اونا رو 2 تا 3 بار توی ظرف بزرگی الک کنین .

آب رو به مخلوط اضافه کرده و هم بزنین تا موادمون حسابی قاطی بشه،

آخر کار هم مایونز رو اضافه کنین و هم بزنین تا یک مایع یکدست بدست بیاد .

قالب رو چرب کنید و کمی آرد بپاشین درصورت تمایل می تونین مغز آجیل خرد شده رو هم ته ظرف بریزین .

مایع کیک رو تو قالب بریزین و در فری که از قبل با دمای 180درجه روشن کردین و فر هم گرم شده بپزید .

دیدید چقدر راحت میشه این کیک رو درست کرد . پیشنهاد می کنم که حتما تستش کنید و ازش لذت ببرید .

 

نکته 1 : من به جای جوش شیرین از بکینگ پودر استفاده کردم.

نکته 2 : اصلا نگران مزه و طعم مایونز توی کیک نباشین . به هیچ وجه کیک مزه مایونز رو نمیده .

نکته 3 : فر رو 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک روشن کنین که گرم باشه .

نکته 4 : حتما مواد خشک رو 2 تا 3 بار الک کنین .

نکته 5 : مدت زمان پخت کیک 40 دقیقه است در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر را باز نکنین تا پف کیک خراب نشه . بعد از 30 دقیقه می تونین با یه خلال دندون کیک رو تست کنین اگر به خلال دندون موادی از کیک نچسبید ، یعنی کیک پخته و میتونین از فر خارج کنین .