ابتدا سفیده و زرده رو از هم جدا می کنیم .
سفیده رو با نصف شکر اونقدر می زنیم تا وقتی که ظرف رو بر می گردونیم نریزه .
سپس داخل یخچال میگذاریم .
بعد زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل می زنیم تا کشدار شه .
در ادامه شیر و روغن و پودر کاکائو رو هم بهش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم .
آرد رو با بکینگ پودر سه بار الک کنید و کم کم به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید .
در آخر هم سفیده فرم گرفته رو کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و آروم در یک جهت هم بزنید .
سعی کنید خیلی هم نزنید تا پف سفیده ها نخوابه .
برای صاف شدن سطح مایه کیک به ظرف ضربه نزنید چون این کار مانع پف کردن کیک می شه !
فر رو از 15 دقیقه قبل روی 170 درجه گرم کنید .
کف قالبتون رو کاغذ روغنی بندازید و مایه کیک رو داخلش بریزید و با دمای 170 درجه داخل فر قرار بدید.