1 | تخم مرغ | ۶ عدد |
2 | آرد | ۲ پیمانه |
3 | بکینگ پودر | ۲قاشق چایخوری |
4 | وانیل | ۱/۴قاشق چایخوری |
5 | شکر | ۱/۵ پیمانه |
6 | شیر | ۱/۲پیمانه |
7 | روغن | مایع ۲/۳پیمانه |
8 | پودر کاکائو | ۴ قاشق غذاخوری |
ابتدا سفیده و زرده رو از هم جدا می کنیم .
سفیده رو با نصف شکر اونقدر می زنیم تا وقتی که ظرف رو بر می گردونیم نریزه .
سپس داخل یخچال میگذاریم .
بعد زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل می زنیم تا کشدار شه .
در ادامه شیر و روغن و پودر کاکائو رو هم بهش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم .
آرد رو با بکینگ پودر سه بار الک کنید و کم کم به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید .
در آخر هم سفیده فرم گرفته رو کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و آروم در یک جهت هم بزنید .
سعی کنید خیلی هم نزنید تا پف سفیده ها نخوابه .
برای صاف شدن سطح مایه کیک به ظرف ضربه نزنید چون این کار مانع پف کردن کیک می شه !
فر رو از ۱۵ دقیقه قبل روی ۱۷۰ درجه گرم کنید .
کف قالبتون رو کاغذ روغنی بندازید و مایه کیک رو داخلش بریزید و با دمای ۱۷۰ درجه داخل فر قرار بدید.