خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک پایه شکلاتی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سرآشپز خلاق
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (2)
مواد لازم:
  • تخم مرغ ۶ عدد
  • آرد ۲ پیمانه
  • بکینگ پودر ۲قاشق چایخوری
  • وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
  • شکر ۱/۵ پیمانه
  • شیر ۱/۲پیمانه
  • روغن مایع ۲/۳پیمانه
  • پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه طرز تهیه کیک پایه شکلاتی
دستور پخت کیک پایه شکلاتی

ابتدا سفیده و زرده رو از هم جدا می کنیم .

سفیده رو با نصف شکر اونقدر می زنیم تا وقتی که ظرف رو بر می گردونیم نریزه .

سپس داخل یخچال میگذاریم .

بعد زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل می زنیم تا کشدار شه .

در ادامه شیر و روغن و پودر کاکائو رو هم بهش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم .

آرد رو با بکینگ پودر سه بار الک کنید و کم کم به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید .

در آخر هم سفیده فرم گرفته رو کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و آروم در یک جهت هم بزنید .

سعی کنید خیلی هم نزنید تا پف سفیده ها نخوابه .

برای صاف شدن سطح مایه کیک به ظرف ضربه نزنید چون این کار مانع پف کردن کیک می شه !

فر رو از 15 دقیقه قبل روی 170 درجه گرم کنید .

کف قالبتون رو کاغذ روغنی بندازید و مایه کیک رو داخلش بریزید و با دمای 170 درجه داخل فر قرار بدید.