ابتدا ارد رو با بکینگ پودر و جوش شیرین قاطی می کنیم و دو یا 3 بار الکش می کنیم....
بعد در ظرفی جدا تخم مرغ ها را هم زده .
سپس شکر ها رو داخلش ریخته با همزن هم می زنیم تا حالت کش پیدا کنه..
سپس وانیل و شیر و روغن به ترتیب قاطیش می کنیم و با همزن هم می زنیم ...
بعد ارد رو کم کم قاطی می کنیم و با لیسک یا قاشق هم می زنیم....
بعد مواد رو در هفت کاسه جدا که هم اندازه هم باشن می ریزیم و به هر کدام به مقدار مساوی رنگ خوراکی اضافه می کنیم و هم می زنیم...
حالا قالب رو چرب می کنیم و از هررنگ یک قاشق داخل قالب می ریزیم و به همین ترتیب قالب رو پر می کنیم...
فر رو از 20 دقیقه قبل روشن کرده روی 180 درجه می زاریم داغ بشه قالب رو توی فر گذاشته میزاریم 45 دقیقه بمونه....20 دقیقه اول اصلا در فر رو باز نکنید .بعد 40 دقیقه زیرشو خاموش کنین فقط روش روشن باشه.....
کیک خوش مزه تون نوش جانتون.
نکته 1 : برای یک کیک نرم و پف کرده، داشتن بکینگ پودر با تاریخ تولید تازه و تخم مرغ های تازه و مرغوب و آرد قنادی الزامی است.
نکته 2 : بعد از پختن کیک آن را بلافاصله از ظرف در نیاورید در این حالت ، ممکن است براحتی در نیاید و کیک شما نصف شود.
نکته 3 : چون دمای فرها متفاوت است ، پس از حدود 35 دقیقه کیک را با خلال دندان چک کنید اگر به خلال دندان چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است.
نکته 4 : در 20 دقیقه اول پخت کیک به هیچ وجه در فر را باز نکنید .
نکته 5 : بهتر است تخم مرغ به دمای محیط رسیده باشد و خیلی سرد نباشد.