خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک خیس شکلاتی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سرآشپز خلاق
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (2)
مواد لازم:
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد ۲ لیوان
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
  • شکر ۱.۵ پیمانه
  • شیر ۱.۵ پیمانه
  • روغن ۱.۵ پیمانه
  • پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری سر پر
طرز تهیه کیک خیس با رویه گاناش
دستور پخت کیک خیس شکلاتی

کیک شکلاتی به تنهایی فوق العاده خوشمزه  و عالیه ، البته اگر خوب درست شده باشه . ولی وقتی صحبت از کیک خیس شکلاتی ست این فوق العاده رو باید اینجوری خوند : فووووق ااالعاده  اگر تا بحال موفق به امتحان این کیک نشدین بهتون پیشنهاد میدم حتما برای یکبار هم که شده اونو امتحان کنید.

این کیک کاملاً نرم و منسجم است و طعمی عالی دارد. نام دیگر این کیک ، کیک گاتوشا ست .

خیلی از دوستان می پرسن تفاوت کیک ساده با کیک خیس چیست ؟این دو کیک تفاوتی ندارن بجز اینکه کیک خیس بافت نرم و منسجمی داره که برمیگرده به روش تهیه متفاوتش .

ابتدا فر را بر روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را در درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید و مخلوط این مواد را با کمک همزن به خوبی هم بزنید .

سپس یک لیوان از مخلوط این مواد را کنار بگذارید تا در مرحله آخر .

نکته : در مرحله آخر پخت کیک ، این یک لیوان مواد را به عنوان سس شکلاتی بر روی سطح کیک استفاده خواهیم کرد .

در مرحله بعدی دستور پخت کیک خیس آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید.

سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به همراه وانیل به مخلوط پودر کاکائو و شیر اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی هم بزنید .

سپس تخم مرغ ها را به صورت تکی تکی به مایع کیک اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها مایع کیک را به خوبی هم بزنید.

قالب فر را به خوبی چرب کنید و مایع کیک را در درون قالب فر بریزید و سپس قالب فر را در درون فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید.

بعد از مدت زمان ذکر شده کیک پخته شده را از درون فر بیرون آورید. 

سپس سس کیک را بر روی کیک داغ بریزید و اجازه دهید که سس به خوبی به خورد کیک برود.

 

**نکات طلایی برای پخت بهتر کیک خیس :

نکته 1 : در طرز تهیه کیک خیس هرگز جوش شیرین را جایگزین بیکینگ پودر نکنید زیرا این کیک برای اینکه رنگ کاکائو در آن به خوبی نمایان شود نیاز به بیکینگ پودر دارد.

نکته 2 : برای پخت کیک خیس حتما باید از پودر کاکائو اصیل استفاده کنید.

نکته 3 : بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش های کیک را از درون قالب فر جدا کنید.

نکته 4 : حتما یک لیوان از مخلوط شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را کنار بگذارید تا بعد از پخت کامل از این مواد به عنوان سس شکلاتی بر روی سطح کیک استفاده کنید.

نکته 5 : توجه داشته باشید که سس شکلاتی را کنار گذاشته اید باید بلافاصله بعد از بیرون آوردن کیک از درون فر بر روی کیک داغ بریزید.

نکته 6 : بعد از خنک شدن کیک خیس می توانید آن را برش بزنید و تکه های برش زده کیک را با کمک پودر نارگیل و ترافل های رنگی و … تزیین کنید.

نکته 7 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید .

نکته 8 : پس از گذشت 40 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .

امیدواریم از طرز تهیه کیک خیس در منزل نهایت لذت را برده باشید شما می توانید این کیک را به عنوان یک عصرانه دلچسب و خوشمزه در کنار خانواده خود میل کنید .