کیک پاپلی یا کیک البابلی یک کیک عربی است که شیرینی آن بسیار کم است و مزه ای بین نان و کیک دارد و مناسب برای وعده های صبحانه و عصرانه می باشد .
وانیل و شکر و روغن و شیر خشک رو مخلوط کرده با هم زن می زنیم تا مایع یک دست و کرم رنگ روشن شود.
مایع کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده .
سپس 3 پیمانه آرد و 2 قاشق غذا خوری بکینگ پودر و 1/2 قاشق چای خوری نمک را سه بار الک کرده و آنرا دو قسمت می کنیم .
نیمی از مخلوط آرد و بکینگ پودر را در یک قسمت از مایع مان می ریزیم و خوب ورز می دهیم .
و به نیم دیگر مخلوط آرد و بکیپنگ پودر ، 3 قاشق غذا خوری پودر کاکائو اضافه می کنیم ، و سپس در آن قسمت دیگر مایع مان که قبلا جدا کرده بودیم می ریزیم و خوب ورز می دهیم .
پس تا اینجای کار دو قسمت مایع کیک داریم، یک قسمت ساده وقسمت دیگر را کاکائویی .
حالا کف دست را چرب کنید وبه اندازه نارنگی کوچک از هر قسمت خمیر کیک بردارید ودر قسمت خمیر ساده کیک ،مقداری شکلات صبحانه ، وسط خمیر بگذارید وخمیر را مانند توپ شکل بدید .
داخل قالب کیک چرب کنید و آرد پاشیده .
سپس گلوله هایی را که درست می کنید در کنار همدیگر در قالب کیک بچیند ، بدین صورت که یک توپ ساده ویک توپ کاکائویی در کنار یکدیگر قرار گیرند .
سپس در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط قالب کیک را قرار دهید تا با دمای 160 درجه بپزد .
البته دمای فرها متفاوت است تا زمانی کیک پخته ودور وروی کیک طلایی شود .
من برای زیبایی کار ، خطهای بین کیک را با گاناش پر کردم .
روش تهیه گاناش :
به مقدار مساوی خامه و شکلات تخته ای را مخلوط کردم .
روی شعله ملایم گذاشتم تا شکلات حل شود .
بعد روی کیک ریختم.
نکته 1 : یه ظرف اب ، در فر قرار دهید تا رطوبت کافی به کیک بدهد.
نکته 2 : مایع کیک رو با دست خوب خوب مخلوط و ورز بدید تا یکدست شود .
نکته 3 : اگر خمیر کیک به آرد بیشتری نیاز داشت ، باید اضافه کنید تا زمانیکه خمیر یک دست و صافی داشته باشید و خمیر به دست شما نچسبد .